Μαρίνα Τσιντικίδου: «Μόλις αναγνωρίσεις τη μικρή διάρκεια της ζωής παύει να σε νοιάζει η γνώμη των άλλων»

Η Μαρίνα Τσιντικίδου βρέθηκε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, το μόντελινγκ και την τηλεόρασης και να υιοθετήσει μία νέα στάση ζωής που την κάνει αληθινά ευτυχισμένη.

Ασχολείται με τους κήπους και τα φυτά, κάτι που απολαμβάνει ιδιαίτερα.

«Όταν καταλάβεις ότι ό,τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα δεν σου δίνει αρκετή χαρά τότε αρχίζεις και σκέφτεσαι γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να αλλάξω. Η έκθεση με έκανε και ένιωθα ανοίκεια και κάποιοι άλλοι παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι ότι δεν χρειάζεται να πλέον να φτιάχνομαι και να βάφομαι», εξήγησε.

Για εκείνη το μονοπάτι της ευτυχίας είναι πια μονόδρομος. Μόλις συνειδητοποίησε το σύντομο σε διάρκεια πέρασμα της ανθρώπινης ζωής έκανε στροφή 180 μοιρών στη σκέψη και την καθημερινότητά της, έπαψε να δίνει σημασία στη γνώμη των άλλων και βρήκε την εσωτερική γαλήνη που επί χρόνια αναζητούσε.

«Παύει να σε νοιάζει η γνώμη των άλλων μεγαλώνοντας. Δεν δίνεις δεκάρα γιατί καταλαβαίνεις ποια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα, αναγνωρίζεις τη μικρή διάρκεια της ζωής και αναγκαστικά ξεχωρίζεις τι είναι πιο σημαντικό για εσένα».

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα