Μπιλ Γκέιτς: Μετά την πανδημία του covid-19 προβλέπει άλλες δύο μεγάλες καταστροφές

Ο Μπιλ Γκέιτς το 2015 σε ένα Ted Talk είχε προβλέψει ότι ένας πολύ μολυσματικός ιός θα χτυπήσει την ανθρωπότητα στο μέλλον. Τώρα έκανε μία ακόμη πρόβλεψη για δύο μεγάλες καταστροφές, που πιθανόν να “χτυπήσουν” ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Μπιλ Γκέιτς μίλησε στον Ντέρεκ Μούλερ, στο κανάλι του YouTube «Veritasium» και προέβλεψε δύο μεγάλες καταστροφές για την οποία ο άνθρωπος δεν είναι ακόμη έτοιμος να αντιμετωπίσει. Την “κλιματική αλλαγή» και την «βιοτρομοκρατία».

https://www.youtube.com/watch?v=Grv1RJkdyqI&feature=emb_title

Ο Γκέιτς μίλησε για τη βιοτρομοκρατία και υποστήριξε ότι ένας άνθρωπος μπορεί με μεγάλη ευκολία να δημιουργήσει έναν θανατηφόρο ιό. Οι πιθανότητες να χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους ιούς είναι περισσότερες, από εκείνες να αντιμετωπίσουμε επιδημίες που προκαλούνται φυσικά όπως ο COVID-19.

Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις του, το ανθρώπινο είδος πιθανότατα θα μετρήσει έναν αριθμό θανάτων μεγαλύτερο από αυτόν που αντιμετωπίζουμε τώρα. Η πιθανότητα της συχνότητας μάλιστα είναι μεγάλη.

Ο Γκέιτς είπε τα εξής:

«Οι αναπνευστικές ασθένειες είναι πολύ πιο τρομακτικές, επειδή εξακολουθείτε να περπατάτε, να μπαίνετε σε αεροπλάνο, λεωφορείο, όταν είστε μολυσματικοί. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες ασθένειες, όπως ο Έμπολα, που βρίσκεστε ως επί το πλείστον σε νοσοκομειακό κρεβάτι τη στιγμή που το ιικό φορτίο μολύνει άλλους ανθρώπους».

«Ο κόσμος απλά δεν είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει μια ασθένεια, μια ιδιαίτερα μολυσματική γρίπη, για παράδειγμα, που μολύνει μεγάλο αριθμό ανθρώπων πολύ γρήγορα».

«Από όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να σκοτώσουν 10 εκατομμύρια ανθρώπους ή περισσότερους, το πιο πιθανό είναι η επιδημία».

Πηγή: DNA India

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα