Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Οι τάσεις της ημέρας 11/2 –  Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Μέσα σε όλη την πίεση και το ανατρεπτικό σκηνικό που έχει στηθεί τον τελευταίο καιρό, έρχεται η Νέα Σελήνη του μήνα στον Υδροχόο, να δώσει μια σαφή κατεύθυνση.

Η κορύφωσή της συνοδεύεται από την διακαή επιθυμία μας να αλλάξουν όλα χωρίς εμείς να αλλάξουμε στο παραμικρό.

Αυτή η παράλογη απαίτηση είναι τόσο επιτακτική, που δυσκολεύει τους σκοπούς και τους στόχους μας.

Ωστόσο αυτήν την πεισματάρα, ξεροκέφαλη και αντιδραστική Νέα Σελήνη, έρχεται να συνοδεύει η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η μυρωδιά της επανάστασης κάνει την εμφάνισή της στα ρουθούνια του μυαλού μας και μια αέρινη προτροπή την κάνει ακόμα πιο γοητευτική και ατίθαση.

Όλα μας τα αιτήματα είναι απαραίτητο να παρουσιαστούν στους αποδέκτες τους χωρίς να κρατήσουμε τίποτα για μετά.

Αυτή η Νέα Σελήνη προτρέπει για άμεσα ξεκαθαρίσματα ενώ δίνει την ευκαιρία για πάσης φύσεως επενδύσεις σε καινούργιες βάσεις.

Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι το πείσμα και η αμετακίνητη στάση μας.

Αν αποφασίσουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω χωρίς να νιώθουμε χαμένοι ή κακώς συμβιβασμένοι, θα κερδίσουμε πολύτιμες στιγμές και ευκαιρίες που θα μας δώσουν χαρά.

Οι πρωινές ώρες είναι πολύ κινητικές με τη συνάντηση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και είναι οι ώρες που ευνοούν κάθε παρελθοντική επιθυμία που θέλει να γίνει παρόν και μέλλον.

Χρειάζεται να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας καθώς συνυπάρχει η κόντρα της Σελήνης με τον Άρη που προκαλεί εύκολα εκνευρισμό και σκεφτόμαστε πως δεν μας συμφέρει να αποτύχουμε.

Το βράδυ συνειδητοποιούμε όσα δεν προλάβαμε να κάνουμε ή να πούμε, αξιολογούμε τις πράξεις και τις τυχόν ελλείψεις μας και αρπάζουμε άλλη μια ευκαιρία για να ρεφάρουμε την επόμενη μέρα.

Οσκαρικοί πρωταγωνιστές οι Υδροχόοι, οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί, που δεν σταματάνε να παλεύουν για αλλαγές και επιδιορθώσεις!

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα