Σοκάρει η Πάρις Χίλτον: Είμαι η απόδειξη ότι τα λεφτά δεν σε προστατεύουν από την κακοποίηση

Η Πάρις Χίλτον κατήγγειλε σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία, την οποία υπέστη σε ηλικία 16 ετών, όταν οι γονείς της, την έστειλαν σε οικοτροφείο για 11 μήνες στην Γιούτα.

Συγκλονίζουν τα λόγια, με τα οποία περιγράφει την τραυματική εμπειρία που βίωσε. Συγκεκριμένα στην κατάθεσή της σε Ειδική Επιτροπή στη Γιούτα αναφέρει: «Το όνομά μου είναι Πάρις Χίλτον. Είμαι επιζών κακοποίησης. Κακοποιούμουν λεκτικά, ψυχολογικά και σωματικά σε καθημερινή βάση. Είχα αποκοπεί από τον έξω κόσμο και απογυμνώθηκα από όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου. Έκλαιγα κάθε βράδυ μέχρι να με πάρει ο ύπνος, προσευχόμενη ότι θα ξυπνούσα από αυτόν τον εφιάλτη».

Η Χίλτον φοίτησε στο σχολείο Provo Canyon για 11 μήνες, σε ηλικία 16 ετών και όπως ισχυρίζεται η ίδια, εκεί την κακοποιούσαν ψυχολογικά και σωματικά, το προσωπικό του σχολείου τη χτυπούσε, την ανάγκαζαν να παίρνει χάπια, την παρακολουθούσαν όταν έκανε μπάνιο και την έστελναν στην απομόνωση χωρίς ρούχα.

Η Χίλτον κατέθεσε σε επιτροπή της Γερουσίας στη Γιούτα, προσπαθώντας να βοηθήσει την έγκριση νόμου για τον αυστηρότερο έλεγχο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των μεθόδων που χρησιμοποιούν. Το μέτρο εγκρίθηκε τελικά ομόφωνα, μετά την πολύ συναισθηματικά φορτισμένη κατάθεση της Χίλτον και άλλων ανθρώπων που φοίτησαν στο ίδιο σχολείο.

«Είμαι η απόδειξη ότι τα λεφτά δεν σε προστατεύουν από την κακοποίηση», είπε χαρακτηριστικά.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα