Ζώδια: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια του Αγ. Βαλεντίνου

Έρχεται η πολυπόθητη γιορτή των απανταχού του κόσμου ερωτευμένων, και αυτό που όλοι επιθυμούν είναι να τους βρει ο Άγιος ζευγαρωμένους, ώστε να αισθανθούν ότι έστω και για λίγο πρωταγωνιστούν με το ταίρι τους  σε ρομαντική ταινία του Χόλλιγουντ, από αυτές τα με τα λουλουδάκια, τις καρδούλες, τα σοκολατάκια, τη ρομαντική μουσική και τους όρκους αιώνιας αγάπης…. Όπως όμως λέει ο θυμόσοφος λαός, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελά, έτσι στη φετινή γιορτή έχουμε να λύσουμε τον παράγοντα χ που λέγεται covid… Τι να σου κάνει λοιπόν και η Αστρολόγος, εδώ έρχονται τα δικά μου παράπονα προς το Σύμπαν, που βλέπει για κάποια ζώδια ευκαιρίες για νέους έρωτες και ρομαντικές στιγμές, και εισπράττει τα παράπονα των αναγνωστριών της…… Εγώ, όμως επιμένω (κακό του κεφαλιού σου θα μου πείτε), υπάρχουν κάποια ζώδια που θα περάσουν πολύ όμορφα την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου…. Ποια είναι λοιπόν οι τυχεροί αυτών των ημερών?

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί τα πάντα να είναι κλειστά και να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, εσείς όμως δεν πτοήστε από τίποτα, γιατί και θα φλερτάρετε και θα περάσετε όμορφα. Που θα το βρείτε το νέο σας φλερτ, μα στο σπίτι ενός φίλου που σας κάλεσε για καφέ….

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε από τους ανθρώπους που χρησιμοποιείται την τεχνολογία προς όφελος σας. Έτσι, μπορεί να είμαστε σε περίοδο καραντίνας, εσείς όμως βρήκα τον έρωτα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Σε βίντεο κλήση θα περάσετε πολύ όμορφα με τον νέο σας έρωτα πίνοντας κρασί και ακούγοντας υπέροχες μελωδίες.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Την φετινή καραντίνα σας την έχει δώσεις στα νεύρα. Κι αυτό όχι γιατί δεν θα περάσετε την ημέρα μαζί με το ταίρι σας, αλλά γιατί δεν θα μπορέσετε να περάσετε όσο λαμπερά θα θέλατε… Γιατί γκρινιάζετε αφού και  τα λουλούδια αλλά και τα σοκολατάκια μπορείτε να αγοράσετε, έστω και εν μέσω καραντίνας..

ΖΥΓΟΥΣ

Αγκαλιά με το ταίρι σας θα περάσετε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου εσείς οι Ζυγοί. Και αφού απολαύστε την αγκαλιά του, μην αρχίσετε την γκρίνια πιέζοντας τον να σας δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης γιατί μόνοι σας θα χαλάσετε την ατμόσφαιρα. Όσο για τους αδέσμευτους, λίγη υπομονή και μόλις λήξει η καραντίνα θα γνωρίσετε τον μεγάλο σας έρωτα.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Τα δίχτυα σας προς κάθε κατεύθυνση έχετε απλώσει εδώ και καιρό εσείς οι Τοξότες. Τα όμορφα λόγια που έχετε πείτε είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα έχουν βρει αποδέκτες…και παρόλο που βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας, εσείς έχετε πολλούς μνηστήρες σε αναμονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Για πολλοστή φορά θα πω, έστω και αν είστε έτοιμοι να μου πείτε μερικά…γαλλικά, ότι φέτος είναι η χρονιά σας. Ο έρωτας δεν μπορεί να μην έχει στείλει το μήνυμα του… όσο για το αν έχει φτάσει έξω από την πόρτα σας για να την χτυπήσει…εξαρτάται από την απαγόρευση κυκλοφορίας…. όσοι είναι στην ώρα τους, θα περάσουν μοναδικές στιγμές μαζί σας.

Photo cover:pixabay.com/Thanks for your Like • donations welcome

Διαβάστε επίσης:

Share: