Ζώδια: Το εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 14/2 – 21/2 και πως θα μας επηρεάσει

Πολύ έντονη και με καθοριστικά πλανητικά γεγονότα, θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας. Τα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή είναι, η πάλη του παλιού με το καινούργιο, αλλά και οι ερωτικές διεκδικήσεις.

Μπορεί να μην έχουμε πολλές όψεις κατά τη διάρκεια της, ωστόσο, αυτές που θα μας απασχολήσουν είναι, η όψη τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που ολοκληρώνεται με ακρίβεια στα μέσα της εβδομάδας, μερικά από τα  αποτελέσματα της τα βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά  και η ερωτική κόντρα της Αφροδίτης με τον Άρη σε όψη τετραγώνου.

Το κλίμα θα αρχίσει σταδιακά να αποφορτίζεται με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύες προς τα τέλη της εβδομάδας και την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα δώσει τέλος σε μια περίοδο με πολλά επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα.

Τυχεροί αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) οι οποίοι δεν επηρεάζονται αρνητικά από τις όψεις, ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ γεμάτη εντάσεις και ανατροπές θα είναι για τους εκπροσώπους στου Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου και του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 14/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία, θα βοηθήσει να προωθήσουν τα σχέδια τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 15/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα βοηθήσει να μπουν σε δράση τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τρίτη 16/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τετάρτη 17/02  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει σε συγκρούσεις και ανατροπές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Πέμπτη 18/02 ο Ήλιος θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου είχε απαιτητικές συναντήσεις, και θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύες, εγκαινιάζοντας την φετινή γενέθλια χρονιά τους. Χρόνια σας πολλά!!!

Την Παρασκευή 19/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ζήλιες και ερωτικές διεκδικήσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 20/02 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα μπει σε στάση.

Ενώ την Κυριακή η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου θα δώσει τέλος σε μια περίοδο επικοινωνιακών μπλοκαρισμάτων, και παρεξηγήσεων.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Για να προχωρήσουμε μπροστά θα πρέπει να δώσουμε τέλος σε παλιές συνήθειες και πεποιθήσεις. Το άγνωστο όχι μόνο δεν πρέπει να μας φοβίζει, αλλά εάν χτιστεί πάνω σε γερά θεμέλια μπορεί πολύ γρήγορα να πάρει την θέση του στην ζωή μας. Άλλωστε, η ζωή μας θα ήταν βαρετή εάν δεν υπήρχε το καινούργια και οι συγκρούσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Photo cover:pixabay.com/mike lacoste

Πηγή: https://www.oroskopos.tv/evdomadiaio-planitiko-skiniko-apo-14-2-21-2-2021/?fbclid=IwAR0e2BbTFNSh-pzqOYpDMJHKnkIsRS9EGSc-BLkydjbNnJrV9i8X1XVLuCI

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα