Αναστασία Περράκη: «Γνωστή κυρία από τον χώρο της μόδας απειλούσε ότι θα με καταστρέψει»

Θύμα απειλών στον χώρο της μόδας έχει υπάρξει η Αναστασία Περράκη, η οποία αποκάλυψε στιγμές κατά τις οποίες αισθάνθηκε προσβολή και όχι μόνο.

Το μοντέλο μίλησε στην εφημερίδα ΟΝ Τime και τη Σάσα Σταμάτη για τις δυσκολίες που έχει ζήσει κατά τη διάρκεια της πορείας της αλλά και για μία πασίγνωστη γυναίκα του χώρου που την απείλησε ότι θα την καταστρέψει.

Αναστασία, όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της μόδας έχεις δεχτεί συμπεριφορές ακραίες από συνεργάτες σου;

Η φύση της δουλειάς είναι τέτοια, που έχει τύχει κάποιοι άνθρωποι να υπερβαίνουν τα όρια σε αυτά που λένε.

Δηλαδή τι εννοείς;

Έχω βρεθεί σε συζητήσεις με ανθρώπους που με έχουν προσβάλει με αυτά που λένε. Έχει τύχει να μου πουν «δεν κάνεις για αυτό», «δεν έχεις ταλέντο σε τίποτα». Έχω ακούσει διάφορα. Επίσης μπορεί κάποια περίοδο να τύχαινε να είχα λίγα παραπάνω κιλά και να μου έκαναν παρατήρηση.

Ποιο είναι το πιο προσβλητικό που σου έχουν πει;

Με πολύ γνώστη κυρία από το χώρο της μόδας κατά καιρούς συζητούσαμε τι να κάνω μετά το μόντελινγκ γιατί μου είχε πει ότι πρέπει να σταματήσω να κάνω αυτή τη δουλειά λόγω ηλικίας. Κατανοητό αυτό. Της είπα «σκέφτομαι να κάνω τηλεόραση» και μου απάντησε «εσύ δεν κάνεις για τηλεόραση γιατί μιλάς σαν π…της». Στη συνέχεια της ανέφερα μήπως να ασχοληθώ με το μακιγιάζ που μου αρέσει και μου απάντησε «κορίτσι μου, έτσι νομίζεις ότι γίνονται οι make up artist; Αυτό πρέπει να το έχεις ταλέντο». Tης είχα πει να κάνω ρούχα και μου έλεγε «έχεις ιδέα από πατρόν, έχεις ιδέα από κουμπιά;». Όλα αυτά μου τα έλεγε την περίοδο που είχα χάσει ξαφνικά τον πατέρα μου από καρδιά.

Σε έχουν απειλήσει για την καριέρα σου;

Στο παρελθόν από μια άλλη κυρία από το χώρο της μόδας, που είχαμε καλή συνεργασία και πίστευα ότι θα ήταν πιο ντόμπρα σε αυτά που έλεγε, ζήτησα κάποιο δικό μου έγγραφο και μου είπε «θα σε καταστρέψω, δεν θα ξαναδουλέψεις πουθενά».

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin