Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Οι τάσεις της ημέρας 16/2 –  Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Η σημερινή μέρα φιλοξενεί μόνο μια όψη, αυτή της κόντρας της Σελήνης στον Κριό με τον Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται στις 8.30 το βράδυ.

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτή τη χρονική στιγμή, η Σελήνη στον Κριό θα μας κρατήσει και σήμερα ενεργούς παρόλο που η κακοκαιρία προκαλεί φυσική συστολή.

Η αλήθεια είναι πως δεν μας έχουν απομείνει πολλές επιλογές για να δραστηριοποιηθούμε, με τη σημερινή μέρα να είναι ιδανική για πάσης φύσεως προπονήσεις.

Στερημένοι από άσκηση ειδικά όσοι ασκούνταν συχνά, σήμερα μπορούμε να δώσουμε χαρά στο σώμα μας ξεκλειδώνοντάς το, επιλέγοντας το είδος της γυμναστικής που μας αρέσει.

Η εκτόνωση είναι η λέξη που ταιριάζει απόλυτα στη μέρα ενώ από αργά το απόγευμα και μετά, εκτονώνουμε εντονότερα την ψυχολογική μας πίεση. ΄

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι οι σπασμωδικές συμπεριφορές και τα ξεσπάσματα, που το βράδυ θα είναι δύσκολο να αποφύγουμε.

Είναι πολύ σημαντικό να μην βγάλουμε τα απωθημένα μας δημιουργώντας έκρυθμες καταστάσεις, λόγω  και ενός άλλου σημαντικού παράγοντα.

Αυτός ο σημαντικός παράγοντας είναι η σύγκρουση του Κρόνου με τον Ουρανό που κορυφώνεται αύριο αλλά η επιρροή του είναι αισθητή και πολύ καθοριστική.

Δεν ρίχνουμε λάδι στη φωτιά γιατί θα καούμε από τις σπίθες, οι οποίες εκτινάσσονται πολύ εύκολα και γρήγορα και σε μεγάλο εύρος.

Η προειδοποίηση πρέπει να γίνει λεζάντα με μεγάλα φωτεινά γράμματα, ώστε να αποφύγουμε όσο το δυνατόν τις εκρηκτικές καταστάσεις που καταφθάνουν.

Για σήμερα ειδικότερα Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, θα πρέπει να προσανατολιστούν αντίθετα, από εκεί που υψώνεται το κόκκινο πανί.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα