Κώστας Κρομμύδας: Ηλικιωμένη τον πέρασε για ζητιάνο και του πρόσφερε 2 ευρώ

Ενα απίστευτο περιστατικό ανθρωπιάς έζησε ο Κώστας Κρομμύδας.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας συνόδευσε τη γυναίκα του στο σούπερ μάρκετ και εκεί μια ηλικιωμένη κυρία τον πέρασε για ζητιάνο. Το κρύο ήταν τσουχτερό, γι αυτό ο Κώστας είχε ντυθεί με ζεστά ρούχα, ενώ δεν φαινόταν το πρόσωπό του για να μπορέσει να τον καταλάβει κάποιος.

Η ευγενική κυρία, βλέποντας τον να στέκεται υπομονετικά σε έναν τοίχο, τον πλησίασε και του έδωσε 2 ευρώ, με εκείνον να συγκινείται.

«Το μεγαλείο της ανθρωπιάς… Σήμερα περιμένοντας τη Μαρίνα έξω από το σουπερμάρκετ να κάνει κάποια ψώνια ήμουνα περίπου όπως στην φωτογραφία που βλέπετε με το σκυλί μας. Κάποια στιγμή ένιωσα μια ηλικιωμένη γυναίκα να με πλησιάζει και με απλωμένο χέρι μου πρόσφερε 2 € νομίζοντας πως στέκομαι σε αυτή τη θέση ζητώντας ελεημοσύνη. Ειλικρινά αν δεν είχαμε το θέμα με τον κορονοϊό θα την είχα αγκαλιάσει για να την ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη κίνηση που έκανε. Τελικά ανθρωπιά υπάρχει και ευτυχώς την συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin