Κοραλία Καράντη: «Είμαι αγανακτισμένη γιατί με κανιβαλίσατε»

Η Κοραλία Καράντη εμφανώς εκνευρισμένη μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για τις δηλώσεις της στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Η Κοραλία Καράντη είχε μιλήσει στην εκπομπή “Πάμε Δανάη¨ και προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια. Μίλησε για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και τόνισε: «το θέατρο δεν είναι αυτό το ατελείωτο σεξουαλικό αλισβερίσι. Το επάγγελμα βάλλεται σε τραγικό βαθμό». Συνέχισε: «Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή – bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα, και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του, έρχεται σε εσένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία!…».

Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού την περασμένη Κυριακή αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη και σε ένα σχόλιο της ηθοποιού, Φιλαρέτης Κομνηνού στα social media, που έγραψε: «Εμένα πάντως κάθε φορά που μου καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί από το Μπαγκλαντές και με αποκαλεί “γεια σου φίλη μου” .

Εμφανώς αγανακτισμένη η Κοραλία Καράντη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για να εκφράσει το παράπονό της: «Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων. Όλες αυτές τις ημέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται».

«Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία». Συμπλήρωσε ότι είναι διατεθειμένη να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης κάθε γυναίκας που έχει πέσει θύμα και έχει αποτανθεί στο δικαστήριο, ενώ συμπλήρωσε ότι έχει υπάρξει και η ίδια θύμα.

Σχολίασε τον κανιβαλισμό από τα Μέσα. «Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και ακούσει προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω για να πω δυο λόγια για το επάγγελμά μου που βάλλεται αυτή τη στιγμή σε τραγικό βαθμό, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω. Είναι ολοφάνερο ότι δεν ήθελα να πω αυτό που μου καταλογίζουν».

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin