Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Οι τάσεις της ημέρας 18/2 –  Ποιοι πρέπει να προσέξουν

«Κάποτε θ’ ανταμώσουμε στους λόφους του ήλιου. Μην ξεχνάς.
Περπάτα»…… Έγραφε κάποτε ο αξέχαστος ποιητής μας Γιάννης Ρίτσος.

Δυστυχώς στο σήμερα οι λόφοι του ήλιου είναι μόνο αυτοί που το πρόσκαιρο και πρόσφατο χιόνι λιώνει πάνω τους, κλείνοντας έτσι μια αναπάντεχη εικόνα.

Εξακολουθούμε να συνεχίζουμε φιμωμένοι και το περπάτημά μας είναι μηχανικό, άδειο, χωρίς ρυθμό.

Η κόντρα του Κρόνου με τον Ουρανό στέκει από πάνω μας απειλητικά και ίσως από τον φόβο μας να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα λάθη.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε πως οι εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί θα μας βρίσκουν διαρκώς ανώριμους και απροετοίμαστους να τους αντιμετωπίσουμε.

Αντίθετα, όποιος ξέρει τι θέλει και το έχει παλέψει με ακεραιότητα, θα αποζημιωθεί.

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Ταύρο και γύρω στις 10.00 το πρωί κοντράρεται με τον Δία, αυξάνοντας την όρεξη σε όλα τα επίπεδα.

Είναι πολύ πιθανό να πεινάμε περισσότερο σήμερα ως νωρίς το απόγευμα και ακόμα πιο πιθανό να μην πειθαρχήσουμε σε διατροφικά προγράμματα. Αφηνόμαστε στην υπερβολή χωρίς τύψεις, καθώς  πρωτεύει η αίσθηση της πληρότητας.

Νιώθουμε πως θέλουμε να χορτάσουμε σωματικά και πνευματικά, ενώ είναι ιδανικό διάστημα για να δημιουργήσουμε με ευφάνταστες ιδέες.

Όσο προχωρά η μέρα η φαντασία και το ένστικτο γίνονται οι κύριοι συνοδοί μας και από το απόγευμα και μετά, η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μας προσφέρει την ασφάλεια που αναζητάμε.

Το βράδυ είναι τρυφερό, διαισθητικό, δελεαστικό και άκρως απαιτητικό. Βάζουμε στην άκρη τα τυχόν προβλήματα και προσπαθούμε να αντλήσουμε χαρά και ανακούφιση, από όπου υπάρχουν για τον καθένα μας.

Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς στις 12.44 το μεσημέρι, δίνοντας μας για έναν μήνα τη δική του διαφορετική οπτική, που είναι εντελώς διαφορετική από την ψυχρή ορθολογιστική ματιά του Υδροχόου.

Ευνοημένοι της μέρας περισσότερο από τους άλλους είναι οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες και οι Παρθένοι, που μοιράζονται γλειφιτζούρια και λιχουδιές, ψυχολογικής ανάτασης.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα