Λίλιαν Αρχοντή: Εστειλα μήνυμα συμπαράστασης στον Πέτρο Φιλιππίδη

Την ώρα που καθημερινά έρχονται στο φως νέες καταγγελίες για γνωστούς πρωταγωνιστές, η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή, θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή της σε όλους όσοι καταγγέλονται.

Η ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της Φιόνας στην σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για τις συνεργασίες της με τον Γιώργο Κιμούλη, τον Κώστα Σπυρόπουλο και τον Πέτρο Φιλιππίδη, στον οποίο έστειλε και μήνυμα συμπαράστασης και ξεκαθάρισε πως παρά τις καταγγελίες που έχουν δεχθεί, δεν αμφισβητείται το ταλέντο και η πορεία τους.

«Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη σε μεγάλο μιούζικαλ που είχε φέρει από την Αμερική, με τον Κώστα Σπυρόπουλο σε σίριαλ που ο ίδιος επέλεξε, αλλά και στο Ταμάμ. Συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και μια ολόκληρη σεζόν που ήμουν προσωπική βοηθός του. Η συνεργασία μας και με τους τρεις, ήταν άψογη, τους γνωρίζω πολύ καλά από μέσα κι απ’ έξω. Γνωρίζω τον Παύλο Χαϊκάλη, είναι φίλος, εξαιρετικός άνθρωπος, τον εκτιμώ. Κατηγορώντας αυτούς τους ανθρώπους, δεν αμφισβητείται ούτε το ταλέντο, ούτε η πορεία τους… Τάσσομαι υπέρ τους. Αυτούς τους ανθρώπους τους έχω στο βιογραφικό μου και καμαρώνω γι’ αυτούς. Έστειλα μήνυμα στον Πέτρο Φιλιππίδη τώρα, τον αγάπησα όπως την σύζυγό του και τον γιο τους».

Η Λίλιαν Αρχοντή εξομολογήθηκε πως στο μήνυμά της στον Πέτρο Φιλιππίδη του έγραψε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, ότι είναι δίπλα του, στο πλευρό του, όπως και στη γυναίκα του και στο παιδί τους.

«Δεν μου απάντησε, δεν περίμενα να μου απαντήσει, αλλά το έκανα για να δείξω την συμπαράστασή μου και την εκτίμησή μου. Η θέση που παίρνω υπέρ των μεγάλων αυτών ανθρώπων του χώρου και του θεάτρου μας, όπως κι ο Δημήτρης Λιγνάδης, δε σημαίνει ότι κατηγορώ τις κοπέλες που μίλησαν. Θα βγουν κι άλλα στη δημοσιότητα, θα βγουν κι άλλοι, είναι τραγικό, δεν το αξίζει το θέατρο αυτό» κατέληξε η Λίλιαν Αρχοντή.

Σχετικά άρθρα

Share: