Γιάννης Στάνκογλου στέλνει μήνυμα με νόημα: «Λέτε να τα είχε όλα αυτά;»

Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το απόγευμα της Παρασκευής, ύστερα από τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού κυρίας Λίνας Μενδώνη καθώς σχολίασε και τις δηλώσεις του του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega.

O Γιάννης Στάνκογλου έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα εξής: «η υποκριτική περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων της αρκετά ανεπτυγμένης φαντασίας, της συναισθηματικής ευχέρειας, της έκφρασης του σώματος, της καθαρότητας του λόγου και της δυνατότητας ερμηνείας του δράματος. Η υποκριτική απαιτεί επίσης την ικανότητα του ηθοποιού να χρησιμοποιεί διαλέκτους, τόνους, αυτοσχεδιασμό, παρατήρηση και εξομοίωση καθώς και μιμητισμό».

Συνέχισε ως εξής:

«Ηθοποιοί εκπαιδεύονται εκτεταμένα σε εξειδικευμένα προγράμματα ή σε σχολές για να αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες. Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών ηθοποιών έχει λάβει μια μεγάλης διάρκειας εκπαίδευση. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ηθοποιοί έχουν συχνά αρκετούς δασκάλους και καθηγητές προκειμένου να λάβουν ένα πλήρες φάσμα εκπαίδευσης, η οποία περιλαμβάνει το τραγούδι, την σκηνική παρουσία, τις τεχνικές ακρόασης και την δράση μπροστά στην κάμερα»

Κλείνοντας αναρωτήθηκε με καυστικό τρόπο: «Λέτε να τα είχε όλα αυτά;;;;….»

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin