Στην Ευελπίδων με χειροπέδες ο Λιγνάδης -Κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε περίπου λίγο πριν τις 10:00 ο Δημήτρης Λιγνάδης που συνελήφθη χθες.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στο ανακριτικό κτίριο 10 της πρώην σχολής Ευελπιίδων όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο κ.Λιγνάδης έφτασε με όχημα της ΕΛΑΣ, φορώντας χειροπέδες, σκούφο και μάσκα για τον κορωνοϊό. Τελικά αποχώρησε περίπου στις 10:35 για την ΓΑΔΑ, δίχως να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα επιστρέψει στην Ευελπίδων την Τετάρτη στις 12:00 για να απολογηθεί ενώπιων της 19ης ανακρίτριας για όσα τον κατηγορούν.

Ο δικηγόρος του τόνισε ότι ο πελάτης του ότι θα αρνηθεί τις κατηγορίες, ωστόσο περιμένει να λάβει γνώση του κατηγορητηρίου.

Tο βίντεο με τον Δημήτρη Λιγνάδη να φτάνει στην Ευελπίδων:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη χθες, μετά από έρευνα των Εισαγγελέων Κώστα Σπυρόπουλου και Νίκου Στεφανάτου, αφορά δύο πράξεις βιασμού. Η πρώτη έχει χρόνο τέλεσης το 2010 και καταγγέλθηκε το πρωί της Παρασκευής, με μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία. Η πράξη φέρεται να τελέστηκε σε βάρος 14χρονου –κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης– μαθητή.

Η δεύτερη υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πιο πρόσφατο χρόνο τέλεσης, πιθανόν το 2015 ή το 2016, και προέκυψε από την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του καλλιτέχνη αρχές του μήνα.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin