Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Οι τάσεις της ημέρας 23/2 –   Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Η χθεσινή τάση συγχώρεσης, συγκατάβασης και συμπόνιας συνεχίζεται και σήμερα εμπλουτισμένη με περισσότερη τρυφερότητα, στοργή και κατανόηση.

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο Καρκίνο και παρόλο που μας κάνει να παραπονιόμαστε και να γκρινιάζουμε περισσότερο, αυτά τα καμώματα καταλήγουν σε μια συγκινητική παράσταση εκ βαθέων.

Συνεχίζουμε και σήμερα να θέλουμε να περιποιηθούμε τους αγαπημένους μας και να υπερασπιστούμε τους ανυπεράσπιστους.

Η φροντίδα και η μέριμνα για όλους και για όλα, είναι το χαρακτηριστικό της μέρας, απολαμβάνοντας στήριξη και κατανόηση.

Λόγω του ότι η ευαισθησία είναι πολύ ανεπτυγμένη, είναι ιδανική μέρα για να λιώσουμε με τη θέρμη της όλους τους πάγους που συντηρούνται αναλλοίωτοι.

Από το απόγευμα και μετά μπαίνουμε στην επιρροή της αρμονικής όψης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, η οποία προσδίδει μια άκρως ρομαντική διάθεση και μια εντελώς συναισθηματική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

Το βράδυ είναι ιδανικό για χαλάρωση, ασκήσεις ηρεμίας, τόνωση του ανοσοποιητικού, ζεστά ροφήματα ιδιαίτερα για το στομάχι, άκουσμα αγαπημένων τραγουδιών και παρακολούθηση αγαπημένων ταινιών.

Επίσης ιδανικό βράδυ για εξομολογήσεις γραπτές η προφορικές, για ονειροπόληση, για αγκαλιές, σμίξιμο, επανένωση και πάσης φύσεως εμπνεύσεις και δημιουργίες.

Απολαμβάνουμε λοιπόν αυτήν την ανάπαυλα, τη χαιρόμαστε, παίρνουμε τη ζέστη της και συνεχίζουμε.

Οι ιδιαίτερα ευνοημένοι της μέρας είναι οι Καρκίνοι, οι Ιχθύες και οι Σκορπιοί που καταλαβαίνουν μέσα από τα δικά τους παράπονα και τις ανάγκες των άλλων!

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin