«Χαϊκάλης και Ακρίτα μου έκοψαν την καριέρα», δηλώνει ο σκηνοθέτης Λινάρδος

Βαρύτατες καταγγελίες κατά της Έλενας Ακρίτα, του Γιώργου Κυρίτση και του ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη κατέθεσε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ο σκηνοθέτης, Σταμάτης Λινάρδος.

Ο κύριος Λινάρδος κατέθεσε πως μετά από επεισόδιο με τον δημοφιλή ηθοποιό εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Ισχυρίζεται μάλιστα πως βρέθηκε στα αζήτητα παρά τις διαβεβαιώσεις των δημιουργών του σίριαλ, Έλενας Ακρίτα και Γιώργου Κυρίτση, πως αν δεν έκανε μήνυση θα του έβρισκαν δουλειά.

Ο Σταμάτης Λινάρδος, που έχει καταγγείλει το περιστατικό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών υπογραμμίζει πως μετά από το επεισόδιο αυτό, δεν κατάφερε να ξαναβρεί δουλειά και αναγκάστηκε να φύγει από την Αθήνα, αλλάζοντας επάγγελμα.

Οπως ισχυρίζεται ο σκηνοθέτης όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της σειράς «Κάτω από την Ακρόπολη» άρχισε να βρίζει χυδαία τους τεχνικούς.

Η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα διέψευσε τις καταγγελίες Λινάρδου και τον χαρακτήρισε συκοφάντη. «Ο παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει».

Έτοιμος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη δηλώνει και ο σκηνοθέτης λέγοντας μάλιστα πως στο πλευρό του θα βρεθούν πολλοί συντελεστές της σειράς όπως ο τότε επικεφαλής σκηνοθέτης Δημήτρης Σοφιανόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin