Μέμος Μπεγνής: «Σκηνοθέτης με μείωνε στις πρόβες παράστασης. Δεν άντεξα, σηκώθηκα κι έφυγα»

Στην εκπομπή «Dot» ήταν καλεσμένος ο Μέμος Μπεγνής και μίλησε για τις καταγγελίες κακοποιητικών συμπεριφορών που κατακλύζουν το τελευταίο διάστημα τη δημοσιότητα και συγκεκριμένα τον χώρο του θεάτρου.

Σχετικά με τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Δεν περίμενα να ακούσω αυτά που άκουσα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχει δώσει το προφίλ ενός καταρτισμένου, μορφωμένου, καλού ηθοποιού, ευγενούς ανθρώπου. Λες “τι κρύβει η εικόνα ενός ανθρώπου”».

Ακόμη, αποκάλυψε ότι έχει και ο ίδιος εμπειρία εργασιακού bullying στη δουλειά με γνωστό σκηνοθέτη που τον μείωνε στις πρόβες θεατρικής παράστασης που συνεργάστηκαν.

«Στα πολύ ξεκινήματά μου, στα πρώτα 3-4 χρόνια της πορείας μου, μία φορά σε μία παράσταση μου φερόντουσαν πολύ άσχημα – σε όλον τον θίασο δηλαδή –ένας συγκεκριμένος σκηνοθέτης, είχα ανάγκη από χρήματα, είχα ανάγκη από τη συγκεκριμένη συνεργασία και στον έναν μήνα προβών σηκώθηκα και έφυγα. Δεν το άντεξα και καλά έκανα γιατί η αξιοπρέπειά μου δεν το άντεξε να υφίσταμαι όλο αυτό το bullying και τη μείωση της προσωπικότητάς μου».

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα