Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί αρνητικά το κοινό αίσθημα.
Αποχωρούν χορηγοί από την εκπομπή της.
Ο λόγος είναι ο τρόπος που σχολίασε την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, δείχνοντας συμπόνια.
Η NAK Shoes δήλωσε: «Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής “ΤLive” με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή».
Η Londessa δήλωσε: «Η εταιρεία μας έπειτα από τα πρόσφατα γεγονότα δηλώνει υπεύθυνα την κάθετη διαφωνία της με την πολιτική και τις τοποθετήσεις της εκπομπής “Tlive” . Για το λόγο αυτό, διακόπτουμε την οποιαδήποτε συνεργασία, Στηρίζουμε το κίνημα #ΜΕΤΟΟ τα θύματα και τις οικογένειες τους».
Η Access Fashion δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με την εκπομπή και ότι η στυλίστρια επιλέγει δικά τους ρούχα, «δεν μας καθιστά χορηγούς και ως εκ τούτου δεν έχουμε λόγο να πάρουμε θέση».
Η Serendipity ενημερώθηκε από τον λογαριασμό της στο Instagram, από followers της και απάντησε: «Δεν το γνωρίζουμε, ευχαριστούμε για την ενημέρωση, θα το επιμεληθούμε αμέσως».