Ράδιο Αρβύλα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Οι «Ράδιο Αρβύλα» βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα του Open το βράδυ της Δευτέρας και η εκπομπή ξεκίνησε με μια απουσία, αυτή του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο Αντώνης Κανάκης κατά την έναρξη εξήγησε πως ο Στάθης ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και περιμένουμε αύριο το μοριακό τεστ να δούμε αν είναι θετικός. Το ευχάριστο είναι ότι εμείς έχουμε να έλθουμε σε επαφή με τον Στάθη πάνω από 48 ώρες και σε περίπτωση που είναι θετικός εκείνος, εμείς θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την εκπομπή κανονικά».

Το βράδυ της Τρίτης, οι «Ράδιο Αρβύλα» βγήκαν ξανά στον τηλεοπτικό αέρα και ο Αντώνης Κανάκης ενημέρωσε πως το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ βγήκε και έδειξε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι θετικός στον κορωνοϊό.

«Ο Στάθης δεν θα είναι εδώ για λίγο καιρό. Σίγουρα για μία εβδομάδα. Είναι θετικό το αγόρι μας. Είμαστε όλοι μαζί του» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Λίγη ώρα μετά, ο Στάθης εμφανίστηκε ξανά μέσω Skype γιατί ο κόσμος δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς… «κρύο» ανέκδοτο.

Πριν από αυτό, ο ίδιος είπε: «Είμαι θετικός αλλά είμαι καλά. Το περνάω ελαφριά κατά τα φαινόμενα. Δεν έχω βήχα, η υγεία μου είναι καλά. Ούτε ξέρω πώς την άρπαξα και αυτό είναι ένα δίδαγμα».

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα