Η Πάρος πρωταγωνίστρια για το καλοκαίρι σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Αυστραλία

Η Πάρος μαγεύει με τις προτάσεις της για διακοπές, Αυστραλία, ΗΠΑ, Ευρώπη, κυρίως Βρετανία, Ιταλία και Γαλλία. Υπάρχουν πολλά διεθνή δημοσιεύματα ύστερα από επαφές των εκπροσώπων του Δήμου και των επαγγελματιών του νησιού από την προηγούμενη χρονιά.

Το αμερικάνικο ταξιδιωτικό site «GoNomad», που δημοσιεύει τις προσωπικές ιστορίες δημοσιογράφων, που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, καθώς και το βρετανικό site «Robb Report» γράφουν για την Πάρο: «το νησί με την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, μαγευτικές παραλίες, καταπράσινα βουνά και ρουστίκ αγροτικά χωριά». Το βρετανικό site «Evening Standard» προτείνουν την Ελλάδα και την Πάρο για διακοπές: «20 Ελληνικά νησιά για επίσκεψη» και προτείνει αξιοθέατα, αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος δήλωσε: «διανύουμε εδώ και ένα χρόνο μια νέα, πρωτόγνωρη για τα καθιερωμένα πρότυπα, τουριστική περίοδο. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει άρδην, πράγμα που έχει επηρεάσει τόσο τα ταξιδιωτικά κίνητρα όσο και τους τρόπους και τη μεθοδολογία προσέγγισης των αγορών. Έχουμε επανειλημμένα δηλώσει ότι δουλεύουμε αθόρυβα αποφεύγοντας επικοινωνιακές  εξάρσεις για εσωτερική κατανάλωση. Εμείς, στον Δήμο Πάρου, αντιληφθήκαμε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της πανδημίας τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται και προσαρμόσαμε την τακτική μας σε όσα οι νέες συνθήκες απαιτούν. Καταλάβαμε ότι οι άνθρωποι δεν αγοράζουν απλώς τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά την προσδοκία μιας εμπειρίας. Επομένως, το κρίσιμο ζητούμενο για κάθε προορισμό είναι η δυνατότητα διαμόρφωσης εμπειριών με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας και άριστης εξυπηρέτησης».

Photo cover:pixabay.com/MilfordPlace 

Διαβάστε επίσης:

Share: