Κλέων Γρηγοριάδης: Υποπτευόμασταν ότι ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και έχει παιδεραστικές τάσεις

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, με την ιδιότητα του βουλευτή του ΜεΡΑ25 μίλησε στη Βουλή και έκανε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Είπε: «Δεν μπορούσαμε να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο».

«Τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις».

Απάντησε και στην ερώτηση του κυρίου Άδωνη Γεωργιάδη, “Για ποιον λόγο δεν έχει καταγγείλει κάτι τόσα χρόνια” και είπε χαρακτηριστικά: «Η δήλωσή μου είναι σαφέστατη. Λέω ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε τέτοιες τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του το γνωρίζουμε. Δεν μπορούσαμε όμως να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Αν γνωρίζαμε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος έκανε τέτοιες παράνομες πράξεις θα το καταγγέλλαμε». Υποστήριξε επίσης ότι δεν μπορούσε να κάνει καταγγελία γιατί θα τον κατηγορούσαν για δυσφήμιση.

«Δεν φανταστήκαμε ποτέ άλλωστε ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο». Αναφέρθηκε και στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και είπε: «Η κυρία Μενδώνη ενώ έλεγε πως τον γνώρισε 3 μέρες πριν τον διορίσει είχε το θράσος να μας πει την περασμένη Παρασκευή ότι είναι απολύτως προσωπική της επιλογή».

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είπε ευθέως στον Κλέων Γρηγοριάδη: «Εσύ που δήλωσες ότι βούιζε ο τόπος για 25 χρόνια ότι ο Λιγνάδης είχε παιδεραστικές τάσεις γιατί δεν πήγες στον Εισαγγελέα; Σε εκθέτει η δήλωσή σου. Δήλωσες ότι τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι άρρωστος άνθρωπος ο Λιγνάδης και έχει παιδεραστικές τάσεις. Εσύ ένας τόσο έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος πως άντεξες να το γνωρίζεις και δεν το κατήγγειλες σε κάποιο εισαγγελέα για να προστατέψει τα παιδία;»

Διαβάστε επίσης:

Share: