Σπύρος Μπιμπίλας για Δημήτρη Λιγνάδη: “Σκέφτηκα εκείνον τον άνθρωπο που είναι μόνος του σε ένα κελί”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για όλα. Την καριέρα του, τη ζωή του και την κατάσταση που ζει ως πρόεδρος του Σωματίου Ελλήνων Ηθοποιών, με όλες αυτές τις καταγγελίες στο προσκήνιο.

Είπε: «Καταρχάς, έχω πολύ μεγάλο κυνηγητό από τα ΜΜΕ. Φανταστείτε έναν άνθρωπο που τον πολιορκούν χίλια τηλεφωνήματα την ημέρα και δεν μπορώ να μιλήσω».

«Επίσης, έχω δεχτεί ένα περίεργο πράγμα από εκπομπές και αυτό είναι κάτι που θέλω να το πω γιατί είναι ζωντανό και δεν μας κόβει κανείς. Όταν μία εκπομπή σου λέει “ποιος άνθρωπος θα ήθελες να μιλήσει για σένα” και τους απαντάω ο Αλέξανδρος Πετρίδης γιατί είναι ένα άτομο που είναι δίπλα σε εμένα και στην οικογένεια μου και τελικά δεν γίνεται αυτή η εκπομπή, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Εγώ πήγαινα με την ίδια άνεση στις μεγάλες και στις μικρές εκπομπές και κάποιοι πρωταγωνιστές με στηλίτευαν γιατί πήγαινα στην εκπομπή της Μπεκατώρου. Τώρα, όμως, έγινε πρώτο όνομα. Εγώ θέλω να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Με την ίδια άνεση τρώω στο σπίτι ενός φτωχού και ενός πλοιοκτήτη»

«Με θλίβει όλη αυτή η κατάσταση. Έχω χάσει τον ύπνο μου γιατί άνθρωποι που ήταν δίπλα μου για πολλά χρόνια και έχουν παίξει ρόλο στη ζωή και στην καριέρα μου, αυτή τη στιγμή κατηγορούνται. Τη μέρα που έγινε αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο σαράντα χρόνια δεν είχα καμία επαφή από την εποχή των Στρουμφ μέχρι την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης που βρέθηκα εγώ να είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος στο ΣΕΗ και ο Δημήτρης διορισμένος Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Εθνικό, βρεθήκαμε στην ίδια αίθουσα για να υπογράψουμε μια συλλογική σύμβαση, την οποία δεν προλάβαμε κιόλας. Το βράδυ που έγιναν όλα αυτά τα γεγονότα και όλοι μεταξύ μας τηλεφωνιόμαστε μέχρι τις 4:00 το πρωί που βγήκε η απόφαση ότι θα φυλακιστεί, εγώ εκείνο το βράδυ δέχτηκα τέτοια καταιγίδα αγάπης, που ένιωσα ότι με έχει αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα. Εκείνη την ώρα εγώ σκέφτηκα εκείνον τον άνθρωπο που ήταν μόνος του σε ένα κελί».

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin