Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα τον καταγγέλλει για ξυλοδαρμό

Περισσότερες από 20 σελίδες χρειάστηκε η Μαρία Δεληθανάση για να περιγράψει τον εφιάλτη που έζησε τα τελευταία χρόνια. Ο πρώην σύζυγός της, ο δημοφιλής τραγουδιστής, Κώστας Δόξας, όπως καταγγέλλει, την κακοποιούσε λεκτικά αλλά και σωματικά.

Αδιάψευστος μάρτυρας της αγριότητας, όπως λέει η γυναίκα, οι φωτογραφίες στις οποίες αποτυπώνονται οι βίαιες πράξεις.

Δεν σταμάτησε ούτε στην εγκυμοσύνη

Γνωρίστηκαν το 2015, παντρεύτηκαν το 2017 και λίγους μήνες αργότερα απέκτησαν ένα κοριτσάκι.

«Δεν με άφησε να χαρώ ούτε την μητρότητα» λέει στο Μega η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή αφού, όπως ισχυρίζεται η κακοποιητική συμπεριφορά δεν σταμάτησε ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Στις 6 Οκτωβρίου του 2016, κατόπιν διαπληκτισμού, και πάλι με χτύπησε με γροθιές στο σώμα και στο κεφάλι, ενώ ήμουν έγκυος (4 μηνών), μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν εν κινήσει, κατά την επιστροφή μας από την καθιερωμένη επίσκεψη στον γυναικολόγο», αναφέρει.

Η σύζυγος του τραγουδιστή αποφάσισε να τον εγκαταλείψει, ωστόσο ο ίδιος της ζήτησε μία δεύτερη ευκαιρία, για χάρη του παιδιού. Όμως σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, όσες ευκαιρίες κι αν δόθηκαν η συμπεριφορά του τραγουδιστή δεν άλλαζε. Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο τον Απρίλιο του 2020 με τον τραγουδιστή να βγαίνει, για ακόμα μια φορά, εκτός εαυτού.

«Άρχισε να με χτυπάει με γροθιές και κλοτσιές, μου χτυπούσε με δύναμη το κεφάλι στην ντουλάπα, μου έδινε χαστούκια και γροθιές στο πρόσωπο, μου έσκισε το κάτω χείλος και άρχισε να τρέχει αίμα, μου έδωσε γροθιά στο μάτι, με κλωτσούσε στο σώμα…», περιγράφει.

«Προσπάθεια σπίλωσης»

Ο γνωστός τραγουδιστής αντέδρασε άμεσα με γραπτή του δήλωση: «Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου».

Σήμερα, ο τραγουδιστής, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγγραφα από τη δικαστική τους διαμάχη.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο τραγουδιστής σχολιάζει: «Κατηγορίες – δικαστικές αποφάσεις . Δύο μέχρι τώρα απο το 2019 , με στοιχεία και μάρτυρες , οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη ! ! Και συνεχίζουμε . . Αυτή είναι η αλήθεια , άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά. Θα παλέψω για την υπόληψή μου.. και για σένα Σοφία μου».

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας ο Κώστας Δόξας αποχώρησε από το τηλεπαιχνίδι στο οποίο συμμετείχε.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin