Μετατρέψτε το σπίτι σε κινηματογράφο και χαρείτε μαζί με τα παιδιά σας αγαπημένες ταινίες

Για όλους είναι πολύ δύσκολο, το έχουμε πει άλλωστε πως είναι ακατόρθωτο κάποιες φορές να κρατήσεις απασχολημένα τα παιδιά μέσα στο σπίτι.

Η παρατεταμένη κλεισούρα δημιουργεί θυμό, σκανδαλιές και πολλές φορές τα νεύρα μας γίνονται κρόσσια.

Ωστόσο αν και είναι κλειστοί οι κινηματογράφοι μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε σινεμά, παρακολουθώντας παρέα με τα παιδιά σας ενδιαφέρουσες παιδικές και οικογενειακές ταινίες. Ψήστε ποπκόρν και παρακολουθείστε όποια σας αρέσει!


Ε.Τ Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ

Ο πιο συμπαθητικός εξωγήινος όλων των εποχών, μία ταινία αριστούργημα με υπέροχη πλοκή και άκρως συγκινητικό τέλος. Η ταινία αγαπήθηκε τόσο από τους μικρούς όσο και από τους μεγάλους δίνοντας έμφαση στον θεσμό της οικογένειας.


FREE WILLY

Ακόμα μία αριστουργηματική ταινία με βαθιά μηνύματα για την φιλία αλλά και την αγάπη που πρέπει να έχουμε ως προς τα ζώα. Η ταινία διαδάσκει τον σεβασμό που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα ζώα μέσα από μια συγκηνητική ιστορία.


ΜΕRRY POPPINS

Αν και η ταινία είναι πολύ παλιά , ωστόσο παραμένει κλασσική μέχρι και σήμερα ενώ η ιστορία της αξιαγάπητης γκουβερνάντας Μαίρη Πόππινς, δημιουργεί συγκίνηση και γέλιο ταυτόχρονα.


SHREK

Έχοντας αποστολή να σώσει μία πριγκίπισσα από έναν δράκο που βγάζει φωτιές, ο Σρεκ ένα τέρας με απότομους τρόπους ενώνει τις δυνάμεις του με έναν πλακατζή γάιδαρο. Μία αστεία κωμωδία με μεγάλες ανατροπές που καθηλώνει μικρούς και μεγάλους.


Όποια και εάν είναι η επιλογή σας, είναι σίγουρο πως ο χρόνος σας θα περάσει χωρίς να το κσταλάβετε καθώς οι ταινίες είναι η καλύτερη επιλογή για να περάσετε ένα όμορφο οικογενειακό βράδυ.Καλά να περάσετε!

Ελευθερία Παπαδάκη 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin