Υπόθεση Λιγνάδη: Έξαλλος ο αδελφός του -«Το περιεχόμενο της εφημερίδας είναι αναξιόπιστο»

Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης, έκανε παρέμβαση στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Ο αδελφός του Λιγνάδη μίλησε για το ρεπορτάζ της εφημερίδας Μπαμ που έφερε στο φως ερωτικές επιστολές του Δημήτρη Λιγνάδη από νεαρά κορίτσια που ήταν κρυμμένες στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διαμένει και δεν είχαν βρεθεί από την αστυνομία.

Ο Γιάννης Λιγνάδης τόνισε πως το συγκεκριμένο υλικό δεν μπορεί να έχει καμία νομική υπόσταση, γιατί δεν αποκτήθηκε με θεσμικό τρόπο.

«Επειδή δεν παρακολουθώ την εκπομπή σας, όπως και καμία εκπομπή έπεσε στην γνώση μου ότι προβλήθηκε στην εκπομπή σας υλικό από την εφημερίδα Μπαμ, αυτό το υλικό δεν έχει καμία νομική υπόσταση αφού δεν αποκτήθηκε θεσμικά, αντιλαμβάνεστε ότι υπόκειται σε αλλοιώσεις. Το δε περιεχόμενο το τάχα ύποπτο, είναι παντελώς αναξιόπιστο, αστείο και γελοίο και κακόβουλο. Μία εκ των επιστολών που αναγνώσθηκε είναι από την κυρία Τζένια Κονταράτου η οποία είναι προσωπική φίλη του αδελφού μου και διατηρούσε φιλική μακροχρόνια σχέση με τον αδελφό μου. Αναφέρομαι στο ποίημα, είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα έχουν την ίδια γελοιότητα. Θα συνιστούσα να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί έχουμε να κάνουμε με δικαιώματα που έχουν καταπατηθεί. Διαμορφώνετε την κοινή γνώμη και σχολιάζετε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ξέρω ποιος είναι ο ρόλος σας, είναι λειτούργημα διαμορφώνετε την κοινή γνώμη. Το βήμα το πήρα μόνος μου, δεν είχα καμία όρεξη να το κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λιγνάδης.

Μετά το τηλεφώνημα του Γιάννη Λιγνάδη, μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός, εκδότης της εφημερίδας Μπαμ και υπογράμμισε ότι η εφημερίδα δεν απέκτησε με παράνομο τρόπο το υλικό.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα