Παραιτήθηκε ο Piers Morgan επειδή δήλωσε ότι δεν πιστεύει την Μέγκαν Μαρκλ

H συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα σχολιάστηκε από όλες τις βρετανικές εκπομπές και το σύνολο του Τύπου, ανάμεσά τους και στην εκπομπή Good Morning Britain με παρουσιαστή τον Piers Morgan και τη Suzanna Reid.

Mάλιστα ο Piers Morgan δήλωσε ότι δεν πιστεύει λέξη από τα όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ και o μετεωρολόγος της εκπομπής τον κατηγόρησε για μεροληψία, αγκάζοντάς τον να αποχωρήσει από το στούντιο.

Ο Alex Beresford άφησε αιχμή στο αέρα ότι ο παρουσιαστής έχει εμμονή με την Μαρκλ εξαιτίας  της γνωριμίας τους που δεν εξελίχθηκε καλά. «Κατανοώ ότι δεν σου αρέσει η Μέγκαν Μαρκλ, το έχεις ξεκαθαρίσει πολλές φορές σε αυτήν την εκπομπή. Και κατανοώ  ότι έχεις προσωπική σχέση με την Μέγκαν ή τουλάχιστον είχες και την έκοψε. Μπορεί να το κάνει αν θέλει. Είπε  ποτέ τίποτα εναντίον σου από τότε που ξεκόψατε; Δεν νομίζω ενώ εσύ εξακολουθείς να της φέρεσαι σαν να είναι σκουπίδι» είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο:

Tο ITV διενέργησε έρευνα μετά από 41.000 παράπονα που υποβλήθηκαν από τους τηλεθεατές για τα σχόλια του Morgan. H έρευνα οδήγησε σε παραίτηση του παρουσιαστή από τη δημοφιλή εκπομπή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού «μετά από συζητήσεις με το ITV , ο Piers Morgan αποφάσισε ότι τώρα είναι η ώρα να αφήσει το Good Morning Britain. Το ITV δέχτηκε την απόφαση αυτή και δεν έχει τίποτα να προσθέσει».

Με το που έγινε γνωστή η είδηση της παραίτησης, o Morgan έκανε ένα ποστ στο Instagram, όπου τονίζει ότι πρέπει να υπάρχει ελευθερία του λόγου.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin