Κατερίνα Γιατζόγλου, Βασίλης Σωτηρόπουλος: Μιλάνε για τον βιασμό, την παιδεραστία, τα θύματα, την Δικαιοσύνη, και τον Κούγια…

Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο, και εξειδικευμένος δικηγόρος σε ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δικηγορεί στην Αθήνα, με την βαθμίδα του δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω και έχει σημαντικές επιτυχίες και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

 Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κέρδισε την αφαίρεση ευαίσθητων δεδομένων από τα σχολικά απολυτήρια (θρήσκευμα) και το 2020 εκπροσώπησε γονείς στην υπόθεση διαγραφής της “διαγωγής” από το απολυτήρια Γυμνασίου – Λυκείου. Το 2005 κυκλοφόρησε το βιβλίο του “Προσωπικά Δεδομένα” που αποτελεί ερμηνεία του τότε ισχύοντος Ν.2472/1997. Το 2017 κυκλοφόρησε το βιβλίο του “Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων”, το οποίο επανεκδόθηκε επικαιροποιημένο με τον Ν.4624/2019. Έχει αναλάβει την συμμόρφωση GDPR μεγάλων οργανισμών (Δήμος Αθηναίων, Δήμος Πειραιώς, Περιφέρεια Αττικής) και εταιριών του ιδιωτικού τομέα. 

Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος απαντάει ευθέως, χωρίς υπεκφυγές για τα κακουργήματα που πρωταγωνιστούν πια στην καθημερινότητα μας, για την συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια, του Δημήτρη Λιγνάδη, για ψυχική εξόντωση όλων των θυμάτων, για το τι θα αλλάξει στους νόμους, για την παραγραφή των εγκλημάτων, και για την ατιμωρησία…

Μία  καυτή και επίκαιρη συζήτηση, όπου λέγονται τα πράγματα με τ’ όνομα τους, χωρίς καμία ωραιοποίηση, όπως γίνεται συνήθως.

Δες το video 

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα