Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Είχα αποφασίσει να τα παρατήσω μετά από μια εμπειρία με τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love It παραχώρησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη και μετά από μια δυσάρεστη εμπειρία μαζί του σε οντισιόν αποφάσισε να παρατήσει την υποκριτική.

Τι ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχω υπάρξει μαθητής του Λιγνάδη, και έχω υπάρξει με πολλούς από αυτούς που έχουν ακουστεί. Και από αυτούς που δεν έχουν ακουστεί. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις. Στα 24 μου, έχοντας αποφασίσει μετά από μια εμπειρία με τον κύριο Λιγνάδη, μια οντισιόν, όπου βρίσκονταν κι άλλοι τρεις σκηνοθέτες μπροστά, και 40 ακόμα άτομα, μερικοί εκ των οποίων βγαίνουν στην τηλεόραση και μιλάνε.

Με παίρνει μετά από μια εβδομάδα, από το γραφείο του Νίκου Κούρκουλου η γραμματέας του, και με παρακαλά «Παιδί μου έλα σε παρακαλώ να σε δει ο κύριος Κούρκουλος», μπαίνω μέσα στο γραφείο του, καθισμένος, εγώ ένα παιδάκι, ήδη έχοντας αποφασίσει πολλά πράγματα, κι έχοντας ίσως, έτσι, μια στενοχώρια, μου λέει «Δεν πρόκειται να φύγεις». «Ναι πρόκειται να φύγω» του είπα, «Δεν θέλω να συνεχίσω». «Οχι», μου λέει, «Δεν κατάλαβες, ξέρω πολύ καλά τι έχει συμβεί. Με πήραν 8 άνθρωποι τηλέφωνο, μου είπαν τι έγινε, δεν πρόκειται να σε αφήσω, δεν κατάλαβες» και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι, και μου είπε «Δεν κατάλαβες καλά, θα κάτσεις εδώ πέρα, και θα κάνεις αυτό που σου λέω».

Εγώ έβαλα τα κλάματα μπροστά του και του είπα «Κε Κούρκουλε, δεν μπορώ η καρδιά μου και η ψυχή μου δεν αντέχει». Ας είναι καλά αυτοί οι άνθρωποι και ας έχουν ό,τι έχουν μέσα τους. Εγώ δεν μπορώ να ταιριάξω. Εγώ έχω περάσει πολλά πράγματα, ξεκινάμε από τον κο Λιγνάδη και συνεχίζω. Αλήθεια τα λέω».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin