Ο ΣΚΑΙ έκοψε στον αέρα την Λιάνα Κανέλλη, πήρε θέση υπέρ της η Έλενα Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα υποστήριξε τη Λιάνα Κανέλλη στο χτεσινό επεισόδιο που δημιουργήθηκε ζωντανά στο ΣΚΑΙ, με τον Δημήτρη Οικονόμου στον αέρα για το βίντεο των αστυνομικών που φωνάζουν “Πάμε να τους γ……” και η Λιάνα Κανέλλη το ανέφερε.

Η Έλενα Ακρίτα έκανε μία ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, και έγραψε: “το ΣΚΑΙ λογόκρινε και φίμωσε την Λιάνα Κανέλλη και οφείλει άμεσα να απολογηθεί”, τονίζει επίσης” όταν δημοσιογράφος φιμώνει δημοσιογράφο, τότε συγγνώμη ζητάει ο λογοκριτής και όχι ο λογοκριμένος”.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

“Τη Λιάνα Κανέλλη το ΣΚΑΙ την έκοψε στον αέρα.

Τη Λιανα Κανέλλη το ΣΚΑΙ τη λογόκρινε.

Τη Λιάνα Κανέλλη το ΣΚΑΙ τη φίμωσε.

Τής βούλωσε το στόμα.

Μόλις η εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου αναφέρθηκε στο κατάπτυστο βίντεο όπου αστυνομικοί ουρλιάζουν ‘πάμε να τους σκοτώσουμε’, ‘πάμε να τους γ…..’, ο Δημητρης Οικονομου άρχισε να ξεφωνίζει, να της υποδεικνύει να ζητήσει συγγνώμη και να ωρύεται που αυτό δεν το επιτρέπει στην εκπομπή.

Τι δεν επιτρέπει δηλαδή;

Την αλήθεια;

Το δημοσιογραφικό ρεπορταζ;

Την αντικειμενικότητα της είδησης;

Την καταγραφή των γεγονότων;

Τι ακριβώς δεν επιτρέπει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου στην συνάδελφο του Λιάνα Κανέλλη;

Η Κανέλλη είναι εκλεγμένη βουλευτίνα με μεγάλη ιστορία τόσο στη δημοσιογραφία όσο και στην πολιτική. Παρ’ όλο που συχνά διαφωνώ μαζί της, είναι μια καθαρή φωνή, μια καλλιεργημένη γυναίκα, μια τηλεπερσονα που έγραψε ιστορία και μια από τις καλύτερες πένες που έχει βγάλει ποτέ το επάγγελμα μας.

Όταν δημοσιογράφος φιμώνει δημοσιογράφο, τότε συγγνώμη ζητάει ο λογοκριτης και όχι ο λογοκριμένος.

Το ΣΚΑΙ οφείλει άμεσα να απολογηθεί. Όχι μόνο στο ΚΚΕ αλλά και σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες”.

Όλα άρχισαν όταν η Λιάνα Κανέλλη μετέφερε στον αέρα τα λεγόμενα αστυνομικού από video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: “Πάμε να τους γ…..”

Τότε ο παρουσιαστής της είπε να ζητήσει συγγνώμη για τις ύβρεις της, ότι είναι βουλευτής και δεν μπορεί να έχει αυτή την παραγωγή λόγου και μετά από λίγο διέκοψε τη σύνδεση.

Η βουλευτής υποστήριξε: “Αυτό ακούστηκε στο βίντεο. Παίξτε το βίντεο και θα δείτε ότι έχω δίκιο”, “Ζητώ συγγνώμη για τη μεταφορά…”.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το γραφείο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ έκανε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.”Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές”

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης:

Share: