Υπόθεση Λιγνάδη: Κατάθεση τον συνδέει και με πορνογραφία ανηλίκων -Αίτημα να ελεγχθούν και τα social media του

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ελεγχθεί και για πορονογραφία ενηλίκων ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Την ώρα που ο σκηνοθέτης προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα της φυλακής βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα που αφορά στη νέα μήνυση για βιασμό, η τρίτη κατά σειρά, που έχει κατατεθεί σε βάρος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τρίτος άνδρας ο οποίος καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό στο πλαίσιο της κατάθεσης του στη ΓΑΔΑ, όπου διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, υποστήριξε ότι ο σκηνοθέτης τού είχε δείξει στον υπολογιστή του υλικό με ανήλικα παιδιά.

Ο ισχυρισμός αυτός, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα στοιχεία, θα αξιολογηθεί από τον εισαγγελέα ο οποίος θα κρίνει αν θα πρέπει να διευρυνθεί η έρευνα και ως προς την κατεύθυνση της πορνογραφίας ανηλίκων.

Παράλληλα, ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος, ο οποίος εκπροσωπεί έναν από τους καταγγέλλοντες στην «υπόθεση Λιγνάδη» υπέβαλε αίτημα να ερευνηθούν τα ψηφιακά αρχεία του Δημήτρη Λιγνάδη, ζητώντας από την ανακρίτρια την άρση απορρήτου επικοινωνιών του κατηγορούμενου προκειμένου να διερευνηθεί το Facebook για ενδεχόμενα ίχνη «ύποπτων» αναζητήσεων ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του.

Αναφορά κατά της ανακρίτριας για παράβαση καθήκοντος κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας

Στο μεταξύ, αναφορά – καταγγελία σε βάρος της 19ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του προφυλακισμένου ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη κατέθεσε χθες ο συνήγορος υπεράσπισής του Αλέξης Κούγιας.

Όπως υποστηρίζει, σε βάρος του εντολέα του έχουν τελεστεί σειρά παράνομων ενεργειών τις οποίες καλείται να εξετάσει η αρεοπαγίτης επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου της Αθήνας, κ. Ζαμπέτα Στράτα. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι σκοπεύει να στραφεί με μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά των εισαγγελέων και του ανακριτή που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

«Είναι μία υπόθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν στην αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλλουν τον Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια…»,είπε ο Α. Κούγιας.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες, ότι δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης καθώς και ότι αποδέχεται τις μαρτυρίες αναξιόπιστων ανθρώπων. Και επανέλαβε ότι «Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίες χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος».

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin