Με ποιον γνωστό είναι στον ίδιο θάλαμο ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι προφυλακισμένος, στις φυλακές της Τρίπολης και «μοιράζεται» τον ίδιο θάλαμο με τον 38χρονο πρώην προπονητή που κατηγορείται για το βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας.

Οι υποθέσεις και των δυο κατηγορουμένων ήρθαν στο φως μετά από την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για το τι είχε βιώσει ως αθλήτρια. 

Σύμφωνα με το CNN Greece και οι δύο συνελήφθησαν κατόπιν σχετικού εντάλματος που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές. Προφυλακίστηκαν για λόγους αποφυγής τέλεσης νέων αδικημάτων, ενώ οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες.

Ο πρώην προπονητής υποστήριξε πως δεν υπήρξε βιασμός, αλλά ερωτική σχέση με τη συναίνεση της ανήλικης.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται όλες τις κατηγορίες, μιλώντας για «απολύτως ψευδείς και κατασκευασμένες καταθέσεις», «ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό-σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική-σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με ή χωρίς τη συναίνεσή του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιονδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία».

Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Γιάννης Λιγνάδης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και είπε:

«Δε γνωρίζω επακριβώς σε τι ψυχολογική κατάσταση είναι ο αδερφός μου. Από τη χροιά της φωνής του καταλαβαίνω ότι είναι εντάξει. Όσο εντάξει μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που έχει ισοπεδωθεί σε ηθικό και ψυχικό επίπεδο και έχει καταδικαστεί από το λαϊκό δικαστήριο»

Ο κατηγορούμενος έχει προσαρμοστεί στο νέο τρόπο ζωής του μέσα στη φυλακή αν και είναι απρόσιτος και αμίλητος. Βλέπει τηλεόραση και μιλάει με τον δικηγόρο του.

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα