Σμαράγδα Καρύδη: Τρυφερή ανάρτηση για τον Σπύρο Μπιμπίλα – «Το παρατσούκλι του τότε στο Ανοιχτό Θέατρο ήταν ο Άγιος Μπιμπίλας»

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε μία τρυφερή ανάρτηση σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media,για τον Σπύρο Μπιμπίλα. Η ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατήσει μια ουδέτερη θέση απέναντι στο κίνημα του metoo, έχει πάρει όμως ξεκάθαρη θέση υπέρ των θυμάτων.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Τον γνώρισα στις αρχές της δεκαετίας του 90 στο ανοιχτό θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη μόλις βγήκα στο θέατρο. Ήταν πάντα γλυκός. μαλακός, ευγενής, είχε πάντα μια πηγαία χαρά και απίστευτη ενέργεια και όρεξη για όλα. Βοηθούσε από τότε τους πάντες, Μάζευε τα ένσημά μας, έφτιαχνε τις φορολογικές μας δηλώσεις και για οτιδήποτε διαδικαστικό που ήξερε καλά και εμείς είχαμε άγνοια απευθυνόμασταν σε αυτόν. Το έκανε με όρεξη χωρίς να έχει να κερδίσει κάτι. Μόνο από την καλή του την καρδιά. Όλα αυτά τα χρόνια είναι ο ίδιος που τρέχει στα σπίτια των ηλικιωμένων και άπορων ηθοποιών, τους φροντίζει και τους πηγαίνει φαγητά. Το παρατσούκλι του τότε στο Ανοιχτό Θέατρο ήταν ο Άγιος Μπιμπίλας. Αυτό»

Με την σειρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας της απάντησε με μία ανάρτηση του στο facebook:

«Ευχαριστώ την αγαπημένη μου Σμαράγδα Καρύδη που την ξέρω από παιδί, μιας κι ήμουν ο αγαπημένος των γονιών της της Tζουλιας και του Ντίνου, που θυμίζει παλιές ιστορίες τότε που είμασταν όλοι στην σπουδαία ομάδα του ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ του μοναδικού σκηνοθέτη και δασκάλου μας Γιώργου Μιχαηλίδη που τόσο μας λείπει…».

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα