Χώρισαν Τζένιφερ Λόπεζ και Αλεξ Ροντρίγκεζ -Αντί για γάμο ήρθε το τέλος

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και έναν αρραβώνα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Αλεξ Ροντρίγκεζ τράβηξαν χωριστούς δρόμους και ο χωρισμός τους είναι πρώτη είδηση στα διεθνή Μέσα.

Αντί να παντρευτεί, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.

Η τραγουδίστρια και ο αθλητής θεωρούνταν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια στην καλλιτεχνική σκηνή των ΗΠΑ, αλλά τελικά το love story τους δεν είχε happy end.

Οπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος η απόφαση του χωρισμού ήταν επιλογή της JLo καθώς ο Αλεξ Ροντρίγκεζ με την συμπεριφορά του προκάλεσε ερωτηματικά στη διάσημη τραγουδίστρια. Με τις φήμες ότι την απάτησε με νεαρή ριάλιτι σταρ, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν θεώρησε σωστό να προχωρήσουν σε γάμο και έτσι ήρθε το τέλος.

Η κρίση στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε όταν στα αυτιά της Λόπεζ έφτασε πως ο αγαπημένος της είχε κάτι παραπάνω από μια φιλική σχέση με την Μάντισον Λεκρόι. «Το σκάνδαλο με την Μάντισον Λεκρόι ήταν ο πραγματικός λόγος του χωρισμού. Είχαν ήδη τα προβλήματά τους αλλά η JLO ένιωθε μεγάλη ντροπή», αναφέρει άλλη πηγή. Πάντως ο αθλητής δήλωσε ότι ουδέποτε απάτησε την αρραβωνιαστικιά του ενώ η από την πλευρά της η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου παραδέχτηκε πως όντως συνομιλούσε με τον Ροντρίγκεζ αλλά αυτό ήταν «αθώο».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα