Η Βρετανία ψηφίζει Ελλάδα για διακοπές

Τον Μάρτιο όλα τα ΜΜΕ της Βρετανίας, από έντυπα μέχρι και site επικοινωνούν το άνοιγμα της ελληνικής τουριστικής αγοράς, μετά από ανακοινώσεις στην ΙΤΒ 2021, του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΕΟΤ. Όλα τα μέσα προτείνουν και κλείνουν πακέτα διακοπών στην Ελλάδα.

Photo:pixabay.com/Michelle Raponi 

Ο Ε.Ο.Τ. του Ην. Βασιλείου και της Ιρλανδίας, προτείνουν και προτρέπουν τους Βρετανούς, να επισκεφτούν την Ελλάδα και να ανακαλύψουν τις άγνωστες ομορφιές της καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Το National Geographic Traveller UK, κυκλοφορεί τον Απρίλιο με εξώφυλλο, «Ελλάδα» και υπότιτλο «Ανακαλύψτε τα θαύματα της ηπειρωτικής Ελλάδας και άθικτες χερσονήσους, αρχαία μνημεία, ζωντανές πόλεις και βουνά βυθισμένα στους μύθους» [Greece. Discover the wonders of the mainland and unspoilt peninsulas, ancient ruins, vibrant cities and mountains steeped in myth].

Ένα 18σέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα με τίτλο «Στην ελληνική ενδοχώρα» και υπότιτλο «Από τα οχυρωμένα κάστρα της Μακεδονίας ως τις γραφικές χερσονήσους της Πελοποννήσου εξερευνούμε τις ιστορίες, τα αξιοθέατα και τις εμπειρίες της ηπειρωτικής Ελλάδας. Αυτή είναι η πολιτιστική πυξίδα της χώρας – ο ήλιος γύρω από τον οποίο έλκονται τα 6.000 νησιά της– έδρα εξαιρετικών κλασικών μνημείων, παγκόσμιου επιπέδου διαδρομών για πεζοπορία, πλούσιας πανίδας, ηλιόλουστων ακτογραμμών και των ζωντανών πόλεων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης».

Photo:pixabay.com/Николай Начев 

Αφιερώματα με καταπληκτικά κείμενα και φωτογραφίες για τα Ζαγοροχώρια, τη Χαλκιδική, τα οινοποιεία της Νάουσας, το μαντείο των Δελφών, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Μάνη, τη Μονεμβασιά και τις φάρμες που λειτουργούν και ως χώροι διαμονής.

Οι Telegraph, Times και Ιndependent, προτείνουν την Ελλάδα στους Βρετανούς και την θεωρούν και ιδανικό προορισμό για σκι.

Η Telegraph επέλεξε με στοχευμένα κριτήρια 15 ελληνικά νησιά. Παραλίες: Ζάκυνθος, εντυπωσιακά/απόκοσμα τοπία: Τήνος, Θαλάσσια σπορ: Λευκάδα, νυχτερινή ζωή: Ρόδος, θέα: Σαντορίνη, βίλλες και μοναστήρια: Σκόπελος, παραδοσιακή ζωή: Κάρπαθος, νους και πνεύμα: Σκύρος, ζευγάρια: Σύμη, πεζοπορία: Άνδρος, ηρεμία: Κουφονήσια, φαγητό: Κρήτη, ξενοδοχεία: Μύκονος, ιστορία: Δήλος, οικογένειες: Κέρκυρα.

Οι Times σε άρθρο τους με τίτλο «Times: Anyone for Greek mythology with their apres-ski? προτείνουν την Ελλάδα ως προορισμό για σκι https://www.thetimes.co.uk/article/anyone-for-greek-mythology-with-their-apres-ski-lvwdll9rm.

Στο site της βρετανικής εφημερίδας The Independent γράφει: Πέντε τρόποι για να σχεδιάσετε την επόμενη ελληνική σας Οδύσσεια και προτείνει:

Photo:pixabay.com/arshopenby
  • Καλύτερος προορισμός για​ hipsters: Μύκονος
  • ​Καλύτερος προορισμός για​ οικογένειες : Χαλκιδική
  • ​Καλύτερος προορισμός για​ ρομαντικούς: Σαντορίνη
  • Καλύτερος προορισμός για​ όλα τα γούστα : Κέρκυρα
  • Καλύτερος προορισμός για​ πολιτισμό : Πελοπόννησος

Photo cover:pixabay.com/ZEBULON72 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα