Η Μέγκαν Μαρκλ διαμαρτυρήθηκε στο βρετανικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης για τον Πιρς Μόργκαν

Η Μέγκαν Μαρκλ διαμαρτυρήθηκε στον βρετανικό ρυθμιστικό φορέα των ΜΜΕ για τον παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν και το σχόλιό του ότι δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα εκείνη είπε στη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρι.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως η Δούκισσα του Σάσεξ είχε εκφράσει τα παράπονά της και στον τηλεοπτικό σταθμό ITV. Ο Μόργκαν παραιτήθηκε από τη θέση του στην εκπομπή του βρετανικού δικτύου ITV Good Morning Britain αυτήν την εβδομάδα, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τα σχόλιά του σχετικά με τη συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις, ενώ ζούσε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία.

Ο Μόργκαν αποκάλεσε τη Μέγκαν Μαρκλ «πριγκίπισσα Πινόκιο»

Το πρωί αφότου η συνέντευξη προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση, ο Μόργκαν είπε στο Good Morning Britain, μεταξύ άλλων επικριτικών σχολίων, ότι δεν πιστεύει ούτε μια λέξη απ’ όσα είπε η Μέγκαν. Σε ένα τουίτ, την αποκάλεσε «πριγκίπισσα Πινόκιο».

Για την εκπομπή της Δευτέρας καταγράφηκαν περισσότερα από 41.000 παράπονα στον ρυθμιστικό φορέα της Βρετανίας για τα ΜΜΕ Ofcom, ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός στην ιστορία του, ο οποίος ανακοίνωσε τη διενέργεια έρευνας. Πληροφορίες που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως και το ζευγάρι διαμαρτυρήθηκε επίσης στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Διαμαρτυρία της Μέγκαν Μαρκλ για τον παρουσιαστή
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεχθήκαμε μια διαμαρτυρία, σχετικά με την τήρηση των προδιαγραφών, εκ μέρους της δούκισσας του Σάσεξ», είπε σήμερα ένας εκπρόσωπος τύπου του Ofcom, αναφερόμενος στον επίσημο τίτλο της Μέγκαν.

Ο Πιρς Μόργκαν ήρθε αρχικά αντιμέτωπος με συμπαρουσιαστή του στην εκπομπή, ο οποίος και τον κατηγόρησε πως επιτίθεται στη Μέγκαν Μαρκλ για προσωπικούς λόγους, την ώρα που εκείνη έχει πάψει να ασχολείται μαζί του. Ο παρουσιαστής αποχώρησε on air από την εκπομπή και δεν επέστρεψε ποτέ.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin