Μεγάλη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα και Κύπρο από Ιούλιο

Μεγάλη αύξηση των κρατήσεων στην Ελλάδα και στην Κύπρο ανακοίνωσαν οι Jet2holidays και Jet2.com, μετά από την ανακοίνωση ότι και οι δύο χώρες θα δέχονται τουρίστες από τις αρχές του καλοκαιριού.

Οι  Jet2.com και Jet2holidays ήδη έχουν καταγράψει 200% αύξηση στις κρατήσεις για Κύπρο, έπειτα από τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Τουρισμού περί ανοίγματος της χώρας για εμβολιασμένους Βρετανούς αυτό το καλοκαίρι.

Οι ίδιες εταιρίες καταγράφουν μεγάλη αύξηση κρατήσεων και για την Ελλάδα, ύστερα από τις ανακοινώσεις του Θεοχάρη ότι θα γίνονται δεκτοί οι ταξιδιώτες που είτε έχουν εμβολιαστεί, είτε έχουν αντισώματα, είτε έχουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού.

Οι αυξήσεις αφορούν την περίοδο Ιούλιο 2021 και φτάνουν μέχρι και τη χειμερινή σεζόν του 2021/22 και το καλοκαίρι του 2022.

Οι Jet2.com και Jet2holidays θα πετούν προς 14 ελληνικούς προορισμούς αυτό το καλοκαίρι, υψηλότερη ζήτηση υπάρχει για Κέρκυρα, Κρήτη, Κεφαλονιά, Ρόδο και Ζάκυνθος καθώς και Σαντορίνη, Σκιάθο και Χαλκιδική. Πρόσθεσαν και νέες πτήσεις και προγράμματα διακοπών για Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Ρόδο και Κεφαλονιά.

Photo cover:pixabay.com/Stefano Rossi 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα