Συγκινημένη η Νατάσα Θεοδωρίδου – Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης μίλησε για την καριέρα και σταθμούς της ζωής της που τη σημάδεψαν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Το ταξίδι στις μνήμες του παρελθόντος την έφερε στα πρώτα της βήματα, στην πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι της στο ραδιόφωνο και στα συναισθήματα που την είχαν κατακλύσει τότε στο νέο ξεκίνημα που έκανε στη ζωή της. Δικαιολογημένα, λοιπόν, συγκινήθηκε και ζήτησε από τον οικοδεσπότη της να αλλάξει θέμα.

«Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη… Είχα και την μεγάλη μου κόρη τότε μαζί, δεν ήξερα τι θα συναντήσω. Ήμουν στα Βόρεια Προάστια και κατέβαινα με το αυτοκίνητο την Κηφισίας και ακούω το τραγούδι μου, το “Δίχως λόγο και αφορμή” και σταμάτησα στην άκρη», είπε συγκινημένη και συνέχισε: «το απόλαυσα μόνη μου, η ζωή μου ενώ συνέβαινε κάτι καλό γινόταν και κάτι κακό μαζί. Μου έλειπε η Θεσσαλονίκη, γινόντουσαν πολλά. Δε μπορώ συγκινούμαι, πάμε σε διαφημίσεις. Ρώτα με για γάμους, ρώτα με για διαζύγια για τέτοια πράγματα» είπε.

Αισθητικές επεμβάσεις

Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στο θέμα των αισθητικών επεμβάσεων. Όπως σχολίασε το θέμα έχει γίνει ένας… αστικός μύθος. «Δικαίως σχολιάζουν» σημείωσε.

“Είμαι και εγώ ανάμεσα στις γυναίκες που κάνουν. Εάν και εφόσον σου δίνει χαρά αυτό και σε κάνει να μην φαίνεσαι κουρασμένος, να μην έχει ρυτίδες, να μην, να μην… Είμαι υπέρ αρκεί να υπάρχει μέτρο, βεβαίως όλα μπορεί να τα κάνει κάποιος και πολύ καλά κάνει” υπογράμμισε η αγαπημένη τραγουδίστρια. Άλλωστε όπως σχολίασε η σχέση της με τον χρόνο είναι πολύ καλή και δεν κρύβει την ηλικία της. “Το κοντέρ έχει γράψει 50. Δεν με ενοχλεί η ηλικία μου και το λέω”.

Το ενδεχόμενο τρίτου γάμου

Για το αν υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο στο να κάνει και έναν τρίτο γάμο, το απέκλεισε, αλλά θα ήθελε να ξαναβρεί έναν έρωτα που να την ξεκουράσει και να μοιραστούν μαζί τα βάρη της ζωής. «Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος χρόνου θέλει άλλα πράγματα. Η καριέρα μου έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου, αλλά το σταριλίκι όχι. Οι λόγοι είναι, αυτό το τραγούδι. Αυτός ο έρωτας, αυτό το για πάντα. Μπορεί να μην θέλω να ξεπεράσει κάποιος άλλος αυτόν τον έρωτα. Μάλλον δεν είμαι ιδανικός σύντροφος. Αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. Σκέφτομαι ότι τώρα θα εκτεθώ γιατί έπειτα από καιρό να με δω και να πω δες τι έλεγες. Η πρώτη μου απάντηση είναι ότι δεν θέλω άλλο γάμο, αλλά η δεύτερη είναι ό,τι θα ήθελα έναν σύντροφο, να με καθοδηγήσει εκεί που θέλει, να με ξεκουράσει. Έναν δυνατό άνθρωπο, μάγκα, που θα με πάει σε έναν νέο δρόμο» τόνισε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin