Φωτογραφίες της Χριστιάνας Μπέτα, κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, με την οικογένειά της

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα και κάνει το μεταπτυχιακό της στο Λονδίνο. Είναι πολύ ταλαντούχα στην ζωγραφική και το αποκαλύπτει πολλές φορές με αναρτήσεις της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πριν λίγες μέρες ανέφερε ότι η πηγή της έμπνευσής της είναι η οικογένεια της, η μητέρα της, ο πατέρας της και η αδελφή της (από τον δεύτερο γάμο της μητέρας της). Μαζί με το post ανάρτησε και αρκετές φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές με την οικογένειά της και κάποια έργα της.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κάθε φορά που κάποιος με ρωτάει από που εμπνέομαι, αυτή είναι η απάντηση μου! είμαι τυχερή και ευλογημένη που έχω στην ζωή μου μια οικογένεια που είναι λιμάνι για μένα, πηγή αμέτρητης αγάπης, έμπνευσης. είστε οι ήρωες μου και σας ευχαριστώ για κάθε όχι που είπατε, για κάθε αγκαλιά, για κάθε συμβουλή αλλά το σημαντικότερο, σας ευχαριστώ που μου δείχνετε κάθε λεπτό πόσο τυχερή είμαι που σας έχω κοντά μου στο ταξίδι που ονομάζεται ζωή! Σας οφείλω όλη την ενέργεια που εκπέμπω, την αγάπη που δίνω στους ανθρώπους μου και κάθε εκατοστό της ύπαρξης μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Μπέτα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι kori-theodoridou4.jpg.webp

Photos & photo cover:instagram/kris_betta_

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα