Η πρώτη συνέντευξη της Κιμ Καρντάσιαν μετά τον χωρισμό της (Bίντεο)

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε την εμφάνιση της σ’ ένα επεισόδιο του «Good Morning Vogue» και εξομολογήθηκε πως η χρόνια που πέρασε ήταν μία από τις χειρότερες γι’ αυτήν.

Κι αυτό γιατί πέρα από τη λήξη του πετυχημένου reality show “Keeping up with the Kardashians”, η σταρ χώρισε και με το σύζυγο της Kanye West μετά από έξι ολόκληρα χρόνια γάμου, στα οποία απέκτησαν και τα τέσσερα παιδιά τους.

Όταν ρωτήθηκε για τη ζωή της που αρχίζει να επιστρέφει πια στους φυσιολογικούς της ρυθμούς μετά την πανδημία, η Καρντάσιαν είπε:

«Νομίζω ότι φέτος ήταν μια πρόκληση για τόσους πολλούς ανθρώπους, αλλά πιστεύω επίσης ότι φέτος ήταν μια τεράστια εκκαθάριση και απλώς μια τεράστια ευκαιρία για τους ανθρώπους να είναι πραγματικά ευγνώμονες. Ευγνώμονες για τα απλά πράγματα, και αυτό είναι τεράστιο. Νομίζω ότι ξύπνησαν ακόμη κι εκείνοι που ζούσαν στον δικό τους κόσμο».

Σε ερώτηση για την οικογένειά της η Κιμ ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής: «Προσπαθώ πάντα να βλέπω τα πράγματα με θετικό τρόπο. Παρόλο που ήταν μια τόσο δύσκολη χρονιά, ήταν καιρός να αναζωογονηθούμε, να γίνουμε δημιουργικοί, να περάσουμε πολύ χρόνο με την οικογένειά μας και αυτή τη φορά που εγώ κατάφερα να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου ήταν πραγματικά μια ανεκτίμητη ευκαιρία. Αυτό το κομμάτι ήταν τόσο όμορφο».
 
Εντύπωση προκάλεσε σε όλους τους fans της παγκοσμίως, το γεγονός ότι δεν έγινε καμία αναφορά αλλά ούτε και ερώτηση για τον πρώην σύζυγο της και γνωστό ράπερ Kanye West. Είναι πολύ πιθανόν ή και βέβαιο πως η Καρντάσιαν θα το έθεσε ως όρο για να δώσει αυτή την συνέντευξη.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα το πρώην ζευγάρι δεν έχει επαφές και η Κιμ συζητά όλα τα θέματα που τους αφορούν, μέσω της ομάδας ασφαλείας του West.

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα