Η Τίνα Τέρνερ αποχαιρετά τους θαυμαστές της στα 81 της (βίντεο)

Τα εκατομμύρια των θαυμαστών της θέλησε να αποχαιρετήσει η Τίνα Τέρνερ με ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ, στο οποίο περιγράφει πώς ξεπέρασε το οδυνηρό παρελθόν της και τελικά βρήκε την ευτυχία.

Στο ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Tina», η τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά για τη νεανική της ζωή, γεμάτη αγωνίες και πόνο, αλλά και το πώς βρήκε την αληθινή αγάπη και την παγκόσμια φήμη ως μεσήλικας πλέον.

Τώρα, στα 81 της, είναι αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα υγείας, έχοντας περάσει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνο και νεφρική ανεπάρκεια, που οδήγησε σε μεταμόσχευση το 2017. Στο ντοκιμαντέρ λέει πως θέλει να μπει στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποκαλύπτει πως περνά μια μορφή διαταραχής μετατραυματικού στρες από την κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του πρώτου της συζύγου, Άικ Τέρνερ.

Κοιτάζοντας το παρελθόν, η Τίνα Τέρνερ λέει: «Δεν ήταν μια καλή ζωή. Το καλό δεν εξισορρόπησε το κακό. Είχα μια καταχρηστική ζωή, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να διηγηθώ την ιστορία. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι αλήθεια. Αυτό έχεις και πρέπει να το αποδεχτείς».

«Μερικοί άνθρωποι λένε ότι η ζωή που έζησα και οι παραστάσεις που έδωσα, η εκτίμηση που είχα από τον κόσμο, αυτά αξίζουν. Και ναι, πρέπει να είμαι περήφανη γι’ αυτά. Και είμαι. Αλλά πότε σταματάς να είσαι περήφανος; Εννοώ, πότε κάνεις τη βαθιά υπόκλιση και φεύγεις;».

Η Τίνα λέει στο ντοκιμαντέρ: «Η μαμά δεν ήταν ευγενική. Όταν έγινα διάσημη, φυσικά τότε ήταν χαρούμενη γιατί της αγόρασα ένα σπίτι. Έκανα τα πάντα για εκείνη, γιατί ήταν η μητέρα μου. Προσπαθούσα να την κάνω να έχει μια άνετη ζωή, γιατί δεν είχε άντρα, αλλά και πάλι δεν με συμπαθούσε. Δεν με ήθελε, δεν ήθελε να είναι κοντά μου, παρόλο που ήθελε την επιτυχία μου. Αλλά έκανα τα πάντα για εκείνη, σαν να με αγαπούσε».

Οι λεπτομέρειες της ζωής της Τίνα Τέρνερ έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν, πρώτα στην αυτοβιογραφία της το 1986, «I, Tina» και μετά στη βιογραφία του 1993 «What’s Love Got To Do With It?», με την Άντζελα Μπάσετ να την υποδύεται.

Όμως, η Τίνα Τέρνερ δεν είχε ποτέ συζητήσει όλα αυτά τα θέματα μπροστά στην κάμερα μέχρι τώρα. Κι αυτό το ντοκιμαντέρ ήταν πολύ οδυνηρό για εκείνη, αλλά είναι ένα αποχαιρετιστήριο δώρο στους εκατομμύρια θαυμαστές της. Η διάσημη τραγουδίστρια μιλά για μια καριέρα που τη βρήκε να πουλά πάνω από 100.000.000 αντίτυπα δίσκους και στο αποκορύφωμα της καριέρας της να γεμίζει ολόκληρα στάδια σε όλο τον κόσμο στις συναυλίες της.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα