Πέτρος Φιλιππίδης: Πολλές και βαριές καταγγελίες – Η συμφωνία με τη σύζυγο του

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης διαμένει στην κατοικία του στο Ψυχικό, περιμένοντας να τον καλέσει η ανακρίτρια, για να δώσει απαντήσεις στις καταγγελίες για τα περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακού εκφοβισμού, καταγγελίες για δύο απόπειρες βιασμού (χρονικά δεν έχουν παραγραφεί) που περιέχονται στον φάκελο που παρέδωσε στην εισαγγελία ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας.

Παραμένει κλεισμένος μέσα στο σπίτι του, καθώς λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή. Προετοιμάζει με τον δικηγόρο του την υπερασπιστική του γραμμή, γνωρίζοντας ότι η ζωή του έχει πλέον αλλάξει, αφού οι περισσότεροι φίλοι του τον έχουν παραμερίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patkiout.gr, έχει συνεννοηθεί με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, ότι σε περίπτωση που κριθεί προφυλακιστέος να πάρει το παιδί τους και να φύγουν για ένα χρονικό διάστημα, βάζοντας ταυτόχρονα μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι οι καταγγελίες εναντίον του έχουν ήδη ξεπεράσει τις 100. Οι δύο σοβαρότερες καταγγελίες είναι αυτές για απόπειρα βιασμού που δεν έχουν ακόμη παραγραφεί. Η πρώτη απόπειρα βιασμού χρονολογείτε το 2010 και η δεύτερη το 2014. Να σημειώσουμε ότι υπήρχε και τρίτη υπόθεση βιασμού γυναίκας, αλλά η υπόθεση έχει παραγραφεί καθώς συνέβη το 2008. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα, οι δύο από τις τρεις γυναίκες έχουν ήδη καταθέσει στον εισαγγελέα για τα όσα έχουν περιγράψει στις καταγγελίες τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Δύο μάρτυρες έχουν ήδη δώσει κατάθεση και η μία μάλιστα από αυτές τις μαρτυρικές καταθέσεις αφορά στον καταγγελλόμενο βιασμό.

Ανάλογα με την αποτίμηση των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί η εισαγγελία θα αποφανθεί για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Εφόσον απαγγελθούν κατηγορίες στον ηθοποιό, η δικογραφία θα διαβιβαστεί σε ανακριτή και θα τον κλητεύσουν για να απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα