Προφυλακίστηκε ο παράγοντας της κολύμβησης, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για παράγοντα της κολύμβησης και τις καταγγελίες που τον βαραίνουν για σεξουαλική κακοποίηση, έχει ήδη προφυλακιστεί.

Η καταγγελία αφορά έναν 74χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελίες δυο ανήλικων αθλητριών ότι στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον συγκεκριμένο παράγοντα ,για δυο ολόκληρα χρόνια από το 2013-2015.

Ο τρόπος που τις προσέγγιζε:

Ο κατηγορούμενος αφού είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους τις παραλάμβανε από το σπίτι τους και τις πήγαινε ο ίδιος για προπόνηση.

Πριν το κολυμβητήριο όμως τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνό.

Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μην μιλήσουν σε κανέναν.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια αποφάσισαν να μιλήσουν όταν πήραν θάρρος από τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου. Αυτό αναφέρει το ΑΠΕ, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Η αστυνομία ύστερα από ένταλμα έρευνας που έκαναν στο σπίτι του, βρήκαν πορνογραφικό υλικό, το οποίο και κατάσχεσαν και του πέρασαν χειροπέδες, μετά προφυλακίστηκε.

Photo cover:pixabay.com/Ulrike Mai

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα