Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Ο 19χρονος Μάντοξ «αποποιείται» το επώνυμο του πατέρα του

Με σκηνές από δραματική ταινία μοιάζουν όσα χωρίζουν πλέον ένα άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι του Χόλυγουντ.

Η ταινία που το 2005 υπήρξε η αφορμή να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα στο πιο όμορφο ζευγάρι του Χόλυγουντ, αποδείχθηκε προφητική για το πικρό τέλος που έλαβε τελικά η σχέση τους.

Η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται πως δεν καταθέτει όπλα και οξύνει την κόντρα που έχει με τον Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των παιδιών τους, αν και μερικά χρόνια πριν δήλωνε ότι κύριο μέλημά της ήταν η ενότητα της οικογένειας.

Μετά την πρόθεσή της να καταθέσει στοιχεία εναντίον του πρώην συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία, στη δικαστική διαμάχη μπαίνει και ο πρωτότοκος υιοθετημένος γιος της Μάντοξ.

Οι βρετανικές εφημερίδες λένε ότι ο 19χρονος σήμερα Μάντοξ, ο οποίος είχε υιοθετηθεί πρώτα από την Τζολί και στη συνέχεια από τον Πιτ, φέρεται να κατέθεσε ότι δε θέλει πλέον να φέρει το επίθετό του.

Σύμφωνα με πηγή του Us Weekly, o 19χρονος  φοιτητής έχει ήδη καταθέσει ως ενήλικος στην συνεχιζόμενη διαμάχη για την κηδεμονία των αδελφών του, και όσα είπε δεν ήταν καθόλου κολακευτικά για τον Μπραντ. Η ίδια πηγή αποκαλύπτει μάλιστα ότι ο Μάντοξ Τζολί-Πιτ επιθυμεί να αλλάξει νομικά το επώνυμό του ώστε να αφαιρέσει το τμήμα που τον συνδέει με τον πατέρα του, μια απόφαση πάντως που «δεν υποστηρίζει η μητέρα του».

Φαίνεται πως αυτή η σχέση πάθους – μίσους θα έχει πολλές συνέχειες.

Η πρωταγωνίστρια του «Maleficent» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016, μετά από δυο χρόνια έγγαμης ζωής. Οι δυο σταρ κηρύχθηκαν νομικά single τον Απρίλιο του 2019 με ειδική δικαστική απόφαση, ωστόσο οι διαδικασίες διαζυγίου με σκοπό τον διαμοιρασμό της περιουσίας τους και την κηδεμονία των παιδιών τους συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το Us Weekly, τον Νοέμβριο του 2016 η υπηρεσία πρόνοιας του Λος Άντζελες που είναι αρμόδια για την προστασία και την ευημερία των παιδιών στην κομητεία «απήλλαξε» τον Μπραντ Πιτ μετά από έρευνα που διεξήγαγε περί ισχυρισμών για σωματική κακοποίηση εις βάρος ανήλικου. Ο οργανισμός μίλησε με τον πρωταγωνιστή του Ocean’s Eleven, την Αντζελίνα Τζολί και τα έξι παιδιά τους, μετά από ένα περιστατικό έντασης ανάμεσα στον Πιτ και τον Μάντοξ στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας. Σύμφωνα με την Daily Mail, το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για την Αντζελίνα, και την έκανε να δρομολογήσει το διαζύγιο.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin