Τον Εθνικό Ύμνο θα τραγουδήσει αύριο η Αναστασία Ζαννή στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Η Αναστασία Ζαννή τραγουδάει τον Εθνικό Ύμνο  στον Ιερό Βράχο της  Ακρόπολης.   Η τιμητική πρόσκληση του Γ.Ε.ΕΘ.Α. στη σοπράνο Αναστασία Ζαννή  την 25η Μαρτίου για τους εορτασμούς των 200 χρόνων  από την Επανάσταση του 1821

Οι εορτασμοί για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ξεκινούν στις 8.30 το πρωί της 25ης Μαρτίου στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Η διεθνής σοπράνο Αναστασία Ζαννή θα συμμετέχει ερμηνεύοντας ζωντανά τον Εθνικό Ύμνο, τον Ύμνο εις την Ελευθερία, στην πρώτη επίσημη εκδήλωση της ημέρας.

Η συμμετοχή αυτή αποτελεί μια μέγιστη τιμητική πρόσκληση από το Γ.Ε.ΕΘ.Α. στη σοπράνο Αναστασία Ζαννή με αφορμή τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. 

Η προεδρική  φρουρά, μαζί με την μπάντα του Γ.Ε.ΕΘ.Α. ( ορχήστρα αποτελούμενη από κορυφαίους μουσικούς από όλα τα Σώματα Στρατού) και την Αναστασία Ζαννή, θα παραβρεθούν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης σε μια υψηλού κύρους και συμβολισμού εκδήλωση. Σε μια ιστορική στιγμή με συγκινητικό τελετουργικό, την Έπαρση της Ελληνικής Σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση ΕΡΤ στις 8.30 το πρωί, την Πέμπτη 25 Μαρτίου. 

Η σοπράνο Αναστασία Ζαννή, έχει ερμηνεύσει τον Εθνικό Ύμνο ανοίγοντας την παρέλαση στην Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ, για τέσσερις συνεχείς χρονιές ως τιμώμενη καλεσμένη από την ομογένεια, παρουσία της προεδρικής φρουράς, των ομογενών και των επισήμων φορέων.

Είναι η πρώτη φορά που η Αναστασία Ζαννή θα τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο στη χώρα μας για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου. 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin