Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 25/3 – Τι πρέπει να προσέξω σήμερα!

Η σημερινή αργία και μεγάλη επέτειος απελευθέρωσης της χώρας μας από τον τουρκικό ζυγό, είναι προορισμένη να δεχτεί την τραγική ειρωνεία της ανελεύθερης κατάστασης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο εορτασμός θα μοιάζει με πάρτι σε κελί φυλακισμένου ενώ όλοι μας περιμένουμε τη μέρα μιας νέας απελευθέρωσης.

Βρισκόμαστε και σήμερα κάτω από την επιρροή της κόντρας του Ερμή με τον Άρη, συνεχίζοντας να μετανιώνουμε συχνά για ότι είπαμε αλλά και για ότι δεν είπαμε.

Η σημερινή μέρα περιστοιχίζεται και από την κόντρα της Σελήνης με τον Δία, που κορυφώνεται στην καρδιά του μεσημεριού και τείνει να μας υπενθυμίσει πως η διατήρηση του μέτρου είναι η εξασφάλιση της επιτυχίας.

Η εθνική μας περηφάνια αλλά και η προσωπική εξάπτονται ιδιαίτερα σήμερα, με τη Σελήνη στον Λέοντα να μην αφήνει περιθώρια για λάθη και απερισκεψίες.

Υπάρχει λοιπόν μια σύγκρουση, από την οποία θα βγουν κερδισμένοι όσοι δείξουν την περισσότερη ψυχραιμία.

Η υπερβολή που διακρίνει την κόντρα της Σελήνης με τον Δία, δεν μοιάζει με παιδικό ενθουσιασμό αλλά με τη σιγουριά ενός στρατηγού. Γι αυτό καλό θα ήταν να πάρουμε τα πράγματα σοβαρά και να αφήσουμε στην άκρη τους έστω και γνήσιους αυθορμητισμούς.

Επίσης θα πρέπει να θυμόμαστε πως αν έχει προκύψει μια παρεξήγηση ή ρήξη, η σημερινή μέρα είναι ακατάλληλη για να ασχοληθούμε ξανά έστω και με καλές προθέσεις.

Αυτοί που αισθάνονται περισσότερο έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες, είναι οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:


Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin