Ο Γιώργος Πατούλης: «Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία»

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο Open στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και αποκάλυψε πως ο άνδρας της, Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους εδώ και δύο μήνες και δεν έχουν καθόλου επικοινωνία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την εκπομπή “Happy Day”, μίλησε τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και της είπε ότι προτεραιότητα έχει να βρεθούν γιατροί, όσο για την προσωπική του ιστορία της ζήτησε να σεβαστεί το παιδί του που είναι στην εφηβεία.

«Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. “Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας”, είπα. Κατάλαβα ότι δε θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει “επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία”», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin