Ποια ζώδια θα ερωτευτούν την άνοιξη

Η κινητήριος δύναμη της ζωής μας, και πηγή της χαράς και της δημιουργικότητας είναι ο έρωτας. Βέβαια τους τελευταίους 12 μήνες εξαιτίας του covid, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα. Ο φτερωτός θεός του έρωτα όμως, δεν πτοείται από πανδημίες και δυσκολίες και όταν αποφασίσει να εμφανισθεί, ένα είναι σίγουρο, ότι τα βέλη του θα βρουν τον στόχο τους. Στο καίριο ερώτημα που καλείται η αστρολόγος να απαντήσει αυτή τη χρονική περίοδο είναι, ποια ζώδια θα ερωτευτούν την φετινή άνοιξη?

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, κατά τη διάρκεια των φετινών σας γενεθλίων, σας υπόσχεται ότι αυτή την άνοιξη, πολύ δύσκολα θα ξεφύγετε από τα βέλη του έρωτα. Η γοητεία, ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός σας, θα σας συνοδεύουν άλλωστε όλοι την χρονιά. Απλά να θυμάστε ότι, μπορεί να είναι παραπάνω από ένα τα τυχερά πρόσωπα…

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας για εσάς τους Λέοντες είναι πιθανό να έρθει φέτος…από μακριά. Μπορεί να νιώθετε αρκετά περιορισμένοι, αφού δεν έχετε την δυνατότητα να βγείτε και εντυπωσιάσετε τα πλήθη όπως στο παρελθόν, ο έρωτας όμως θα εισβάλει στη ζωή σας με άλλο τρόπο. Για κάποιους η  επικοινωνία με ένα φιλικό σας πρόσωπο που βρίσκετε στο εξωτερικό, μπορεί να μεταλλαχθεί σε  ένα κεραυνοβόλο έρωτας, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να βρουν τον έρωτα μέσα από το διαδίκτυο.

ΖΥΓΟΣ

Σε ερωτικές περιπέτειες θα μπείτε φέτος την άνοιξη εσείς οι Ζυγοί. Η κυβερνήτης του ζωδίου σας, άλλωστε, η Αφροδίτη, σας έχει υπό την προστασία της. Για τους αδέσμευτους , την πόρτα της καρδιάς σας, είναι πιθανό να την χτυπήσει ένας συνεργάτης σας με τον οποίο νιώθετε οικεία και μέχρι τώρα τον κρατούσατε σε απόσταση, ωστόσο, η φλόγα ανάμεσα σας πάντα σιγόκαιγε. Τυχεροί όμως θα είναι και οι δεσμευμένοι, που θα δουν τον έρωτα με το ταίρι τους να ξαναφουντώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα δίχτυα του έρωτα θα πιαστείτε εσείς οι Τοξότες. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, θα είναι αυτός που θα σας βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας , και θα σας παρασύρει σε ευχάριστες περιπέτειες. Στο παιχνίδι του έρωτα, θα ριχτείτε με όλες σας τις δυνάμεις, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας από τους λόγους για τους οποίους γκρινιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο, είναι ότι οι πολλές υποχρεώσεις έχουν περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο σας, οπότε που να συναντηθείτε με τον έρωτα… Ευτυχώς για εσάς υπάρχουν οι φίλοι. Μια και μόνο πρόσκληση,  σε ένα φιλικό σας σπίτι, θα είναι αρκετή για να συναντήσετε τον φετινό ανοιξιάτικο έρωτα. Γι’ αυτό μην κάνετε τους δύσκολους….

Photo cover:pixabay.com/Daniel Park 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin