Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 26/3 – Τι πρέπει να προσέξω σήμερα!

Μέρα διεκδικήσεων η σημερινή, με την κορύφωση της συνάντησης  του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Κριό, να μας κάνει σαρωτικούς και αφοπλιστικά ενθουσιώδεις.

Σήμερα και αύριο, ο νους μας είναι στο πώς θα κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Αν είμαστε ερωτευμένοι ο νους κολλάει στο πώς θα εντυπωσιάσουμε τον άλλον ενώ και στον οικονομικό τομέα προβάλλουμε ιδιαίτερο σθένος.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ακόμα και αν πληγώσουμε τους άλλους, αρκεί να βγουν από μέσα μας, καθώς η Κριαρίσια ορμή αποζητά ξεκαθαρίσματα και τέλος εκκρεμοτήτων.

Σήμερα εκφραζόμαστε ανοιχτά, παίρνουμε πρωτοβουλίες, διεκδικούμε χρήματα, δίνουμε τελεσίγραφα, κάνουμε δηλώσεις και παίρνουμε ανοιχτά θέσεις.

Οι συνεργασίες μας γίνονται πιο απαιτητικές, το ίδιο και πάσης φύσεως σχέσεις και η επιθυμία είναι όχι τόσο να ομορφύνουμε τα πάντα, αλλά να τους δώσουμε το μέγεθος που αξίζει να έχουν.

Η  παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο, βοηθάει στην οργάνωση και στην τάξη μέσα μας, ιεραρχώντας τις επιδιώξεις μας και βάζοντας σωτήριο φρένο στον ασυγκράτητο παρορμητισμό μας.

Από το απόγευμα και μετά, η αρμονική επιρροή της Σελήνης με τον Ουρανό, είναι πολύ ευεργετική για τυχόν υπερβολές που έχουμε πράξει, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αιφνιδιάσουμε με πολυμήχανες δικαιολογίες και να φέρουμε τις καταστάσεις στα μέτρα μας.

Επίσης το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να θυμηθούμε υποχρεώσεις που έχουμε ξεχάσει και να ανακινήσουμε υποθέσεις που βαριόμασταν να καταπιαστούμε.

Στην πρώτη γραμμή και αυτοί που δίνουν το σύνθημα, είναι οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες ενώ Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι, προσπαθούν να γίνουν ένα χρήσιμο και λογικό αντιστάθμισμα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα