Ζώδια: Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου – Τι να προσέξω το διήμερο

Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου 27 και 28/3 – Τι να προσέξω το διήμερο

Με την αλλαγή της ώρας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 3.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, αισθανόμαστε ακόμα περισσότερο την παρουσία της άνοιξης.

Πέραν αυτού, το Σαββατοκύριακο φιλοξενεί και την πρώτη Πανσέληνο της άνοιξης στον άξονα Κριού – Ζυγού, προτρέποντας για νέα ξεκινήματα και αλλαγή πλεύσης.

Πρόκειται για ένα διήμερο στο οποίο επικρατεί μια γλυκιά ένταση και ένας μόνιμος ξεσηκωμός.

Το Σάββατο η Σελήνη θα κινείται στην Παρθένο και θα έρθει σε κόντρα τις πρωινές ώρες με τον Ερμή και τις απογευματινές με τον Ποσειδώνα.

Η μέρα αυτή χρειάζεται προσοχή ως προς την εφαρμογή των σκέψεων που κάνουμε, γιατί παρόλο που φαίνονται πρακτικές, λογικές και μεθοδικές, στην πράξη δεν είναι συγκροτημένες και μας εκθέτουν.

Το πρόβλημα είναι η ευμετάβλητη διάθεση που κυριαρχεί και από το απόγευμα και μετά, μια τάση να θολώσουμε τα νερά για να κερδίσουμε χρόνο, γεγονός που γίνεται αντιληπτό.

Την Κυριακή, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό στις 8.23 το πρωί και μας δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευτούμε τα πάντα με ιδιαίτερη διπλωματία.

Η μέρα ως αργά το απόγευμα προσφέρεται για φιλικές επαφές, συζητήσεις, παραχωρήσεις, συμβιβασμούς, καλλωπισμό σώματος και συνεργασία.

Η κόντρα της με τον Ήλιο που σηματοδοτεί την Πανσέληνο, θα πραγματοποιηθεί στις 9.49 το βράδυ, ενώ στις 10.55 ακολουθεί η κόντρα της με την Αφροδίτη.

Όλο αυτό επιβεβαιώνει πως η μέρα αυτή αλλά και οι δύο επόμενες που ακολουθούν, εστιάζονται σε πάσης φύσεως αλλαγές, ειδικότερα αισθητικές και σε μια προσπάθεια εναρμόνισης των σχέσεών μας με όσα άτομα μας ενδιαφέρουν.

Επίσης η Πανσέληνος αυτή, είναι γεμάτη από καταστάσεις που χρειάζονται μεσολάβηση, συμβουλές και καθοδήγηση και πολύ ευεργετική για να επιτευχθεί ένα σημαντικό βήμα μπροστά.

Το Σάββατο αυτοί που προβληματίζονται αρκετά είναι οι Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι, ενώ η Πανσέληνος της Κυριακής κινητοποιεί ιδιαίτερα Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:


Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin