Πασχαλινές λαμπάδες – Ιδέες, για να τις φτιάξετε εύκολα


Η Άνοιξη επίσημα από σήμερα είναι εδώ! Η μέρα μεγαλώνει και ο χρόνος που περνάμε στο σπίτι είναι ακόμα αρκετός, αν και άνοιξαν ορισμένες δραστηριότητες. Μία ωραία ιδέα και οικονομική, είναι να φτιάξετε τις δικές σας πασχαλινές λαμπάδες, περνώντας δημιουργικό και πολύτιμο χρόνο με τα παιδιά σας. Μπορεί στην αγορά να βρείτε πολλές και οικονομικές επιλογές, ωστόσο η δημιουργίας της δική σας λαμπάδας, είναι κάτι υπέροχο και πολύ πρωτότυπο.


 Με απλά υλικά και οικονομικά, δημιουργήστε λαμπάδες, είτε για εσάς είτε χαρίζοντας τες στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καταρχήν μπορείτε να προμηθευτείτε από ένα κατάστημα κεριά τα οποία θα βρείτε εξαιρετικά οικονομικά και σε πολλά χρώματα. Επιλέξτε όποιο χρώμα σας αρέσει και ξεκινήστε.


Κορδέλες, υφάσματα και διακοσμητικά, τα οποία θα τα βρείτε είτε σε βιβλιοπωλεία είστε στα λεγόμενα crafts markets, σε οικονομικές τιμές από πέντε ευρώ έως δέκα, με την βοήθεια κάποιου σχοινιού , σιλικόνης ή ακόμα και σπάγγου θα κάνουν τις λαμπάδες σας μοναδικές. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργείστε αυτό που σας αρέσει.
Επίσης μπορείτε να τις βάψετε μα χρώματα που σας εκφράζουν και ταιριάζουν στην ψυχολογία σας μεταμορφώστε ένα απλό κερί σε έργο τέχνης. Τέλος, χάντρες κουμπιά και κλωστές μπορούν να κάνουν την λαμπάδας σας μοναδική. Να θυμάστε πως το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι τόσο επαγγελματικό αλλά σημασία έχει ότι την φτιάξατε εσείς!


Ελευθερία Παπαδάκη 

Photo cover: pixabay.com/Gini George

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin